• 10,5-inch iPad Pro wordt mogelijk in juni uitgebracht

  Er gaan al enige tijd geruchten dat Apple plannen heeft om een nieuwe iPad op de markt te brengen met een scherm van 10,5-inch. Apple spreekt zoals gebruikelijk niet over onaangekondigde producten, echter komt accessoiremaker Urban Armor in juni wel met een hoes voor een iPad met een 10,5-inch scherm.

  iPad Pro

  Smallere schermranden

  In het voorraadsysteem van een geautoriseerde Apple-reseller is te zien dat de UAG Metropolis Folio Case volgende maand beschikbaar is voor een 10,5-inch iPad; een model dat op dit moment nog niet officieel is aangekondigd. Op de site van 9to5Mac is een afbeelding van de listing gepubliceerd en hierop is ook te zien dat de case al bestaat voor de 12,9-inch iPad Pro.

  Het jaarlijkse ontwikkelaarsevenement WWDC wordt begin juni gehouden en mogelijk wordt de nieuwe iPad tijdens de presentatie op de eerste dag geïntroduceerd. Erg aannemelijk is dat overigens niet, omdat Apple het evenement in de afgelopen jaren niet heeft gebruikt om nieuwe hardware te introduceren.

  De nieuwe 10,5-inch iPad zou volgens verschillende bronnen een ontwerp krijgen met smallere schermranden dan de huidige modellen, waardoor de behuizing even groot zou zijn als de huidige 9,7”-modellen. De Touch ID-vingerafdrukscanner zou daarbij in het scherm zitten. Onder de motorkap van de iPad zou de Apple A10X-soc zijn te vinden. Bovendien zou ook de 12,9-inch iPad Pro een upgrade krijgen met dezelfde chip.

  Persoonlijk achten wij het onwaarschijnlijk dat Apple voor de introductie van de iPhone 8, Apple’s belangrijkste product, een randloze iPad gaat introduceren zonder thuisknop. Wij raden iedereen dan ook aan om dit gerucht met een flinke korrel zout te nemen.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :