• U bevindt zich hier: Home > NEC laptop accu > accu NEC PC-VP-WP139 

    Batterij NEC PC-VP-WP139 Bij ons koopt u gegarandeerd de Goedkoopste Accu NEC PC-VP-WP139 . Batterij-pc.nl de grootste accu NEC PC-VP-WP139 leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe NEC PC-VP-WP139 batterij, goedkope, snelle levering, goede service.

    Batterij NEC PC-VP-WP139
    • Merknaam: NEC ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 2600mAh
    • Batterijvoltage: 14.8V
    • Kleur: Zwart
    • Productcode: NEC2661

    Deze NEC PC-VP-WP139 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze NEC PC-VP-WP139 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    NEC LaVie PC-LE150T1W LE150T2W

    Hoe levensduur van de batterij NEC PC-VP-WP139 te verlengen ?

    1. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Be?indig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
    2. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de NEC PC-VP-WP139 batterij.
    3. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de batterij NEC PC-VP-WP139 en de laptop zelf.
    4. Probeer nooit een accu NEC LaVie E PC-VP-WP139 PC-LE150T1W LE150T2W
    of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
    5. Laat de NEC PC-VP-WP139 accu niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
    6. Bewaar de NEC PC-VP-WP139 accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).

    laptop accu it
    batterij laptop jp
    laptop accu's pl
    laptop batterij es
    batterij van de laptop ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • U bevindt zich hier: Home > MOTOROLA laptop accu > accu MOTOROLA SNN5958A 

    Deze motorola Accu voor MOTOROLA SNN5958A 3550mah 3.8V accu is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele accu. Deze MOTOROLA SNN5958A accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. Hoogwaardige accu voor uw motorola laptop. 1 jaar garantie op elke MOTOROLA SNN5958A accu. Satisfait Remboursé 30 jours. De beste accukeuze voor de beste prijs!

    Batterij MOTOROLA SNN5958A

    Batterij MOTOROLA SNN5958A - 3550mah - 3.8V - Li-ion

    korting tot 30%, SLA OP € 8.57

    • Merknaam: MOTOROLA ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 3550mah
    • Batterijvoltage: 3.8V
    • Kleur: Zwart
    • Productcode: ECN10299_Te
    • Normale prijs: € 28.56
    • Onze prijs: € 19.99
    • Voorraad: Op voorraad !

    Deze MOTOROLA SNN5958A laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze MOTOROLA SNN5958A laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    Motorola Moto X Force (XT1581 / Bounce)
    Motorola Droid Turbo 2 XT1585 XT1581

    Lang leve je laptop accu MOTOROLA SNN5958A

    Alle lithium-ion laptop accu's verslijten over tijd. Goede zorgen kunnen de levensduur van je MOTOROLA SNN5958A batterij aanzienlijk verlengen.

    1. Trek hem niet helemaal leeg
    Lithium-ion batterijen vinden het niet leuk als je ze helemaal tot het laatste beetje leeg trekt. Als je dat een of twee keer doet ben je niet meteen je batterij kwijt, maar doe het vaak genoeg en je verkort de levensduur aanzienlijk.

    2. Houd MOTOROLA SNN5958A accu koel.
    Bewaar de MOTOROLA XT1585 Droid Turbo 2 XT1581 +Tool accu op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Het wordt niet aangeraden de laptop accu te bewaren in de koelkast of vriezer. Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan hoge temperaturen.

    3. Gun batterij voor MOTOROLA SNN5958A wat rust.
    Zorg dat de batterij niet te leeg is als je hem eruit haalt. Een ongebruikte batterij verliest langzaam zijn lading, en het is niet de bedoeling dat hij helemaal leeg loopt, dus zorg dat hij minstens halfvol is als je hem verwijdert.

    4. Minder hardware.
    Bluetooth, wifi, muizen en alle andere apparaten die je niet strikt nodig hebt, kun je het beste uitschakelen.

    5. Minder helderheid.
    De achtergrondverlichting van een TFT-scherm verbruikt een heleboel stroom. Stel de helderheid zo in dat je het scherm nog net comfortabel kunt lezen.

     

    laptop accu it
    batterij laptop jp
    laptop accu's pl
    akku laptop de
    laptop batterij es
    batterij van de laptop ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • U bevindt zich hier: Home > MOTOROLA laptop accu > accu MOTOROLA BL265

    Nieuw en lage prijs MOTOROLA BL265 laptop accu. Deze MOTOROLA BL265 3.8V 3000mah accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De motorola accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

    Batterij MOTOROLA BL265
    • Merknaam: MOTOROLA ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 3000mah
    • Batterijvoltage: 3.8V
    • Kleur: Zwart
    • Productcode: ECN10230_Te

    Deze MOTOROLA BL265 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze MOTOROLA BL265 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    Motorola XT1662

    Waarom u uw MOTOROLA BL265 laptop batterij bestelt op batterij-pc.nl?

    Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

    Quality Assurance: Al onze producten waaronder MOTOROLA BL265 accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.

    Lage Prijs Garantie: Goedkope laptop batterij voor MOTOROLA XT1662. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

     

    laptop accu it
    batterij laptop jp
    laptop accu's pl
    laptop batterij es
    batterij van de laptop ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Als je pc raar doet, kun je Windows 10 opnieuw instellen. Er zijn verschillende opties, van systeemherstel tot het volledig opnieuw installeren van Windows 10. Hier hebben we het over de algemene optie 'Deze pc opnieuw instellen'. Wat is het precies, en wat gebeurt er als je de optie gebruikt?

    Wat is Windows 10 opnieuw instellen?

    In Windows 8 kon je er voor kiezen om je pc te resetten of te vernieuwen als je ernstige problemen met het besturingssysteem had. In Windows 10 zijn deze twee opties samengevoegd in één enkele tool: 'Deze pc opnieuw instellen'. Je kunt ervoor kiezen om je persoonlijke bestanden te bewaren of juist niet, en vervolgens wordt Windows helemaal opnieuw geïnstalleerd.

    De optie is te vinden in het scherm Geavanceerde opstartopties, waar je terecht kunt komen door tijdens het opstarten van de computer op F8 te drukken voordat het Windows logo verschijnt. Dit scherm bevat ook onder andere de optie voor het opstarten in de veilige modus.

    Als je de procedure liever vanuit Windows 10 start, kun je naar Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Systeemherstel gaan en onder de header Deze pc opnieuw instellen op de knop Aan de slag klikken.

    Wanneer moet je je pc opnieuw instellen?

    Je moet "Deze pc opnieuw instellen" als een laatste redmiddel beschouwen. Heb je ernstige computerproblemen en van alles geprobeerd om ze op te lossen zonder resultaat? Lijkt het erop dat de problemen met het besturingssysteem te maken hebben? Dan is het tijd om deze optie te overwegen.

    Omdat het gebruik van deze optie nogal wat gevolgen heeft en extra werk vereist is het geen goed idee om "Deze pc opnieuw instellen" te gebruiken als er misschien nog een andere oplossing is of als het er niet op lijkt dat je problemen met Windows zelf te maken hebben.

    Wat gebeurt er als je 'Deze pc opnieuw instellen' gebruikt?

    Als je 'Deze pc opnieuw instellen'gebruikt worden alle programma's die je geïnstalleerd hebt verwijderd. Je kunt ervoor kiezen om je persoonlijke bestanden te behouden (maak toch altijd voor de zekerheid eerst even een back-up), maar Windows zelf wordt gewoon wel helemaal opnieuw geïnstalleerd. Je zult daarna dus al je programma's opnieuw moeten installeren - iets wat flink wat tijd in beslag kan nemen.

    Wanneer 'Deze pc opnieuw instellen' gestart is, kun je kiezen uit de volgende opties: Mijn bestanden behoudenAlles verwijderen en in sommige gevallen Fabrieksinstellingen terugzetten. Afhankelijk van de keuzes die je maakt, neemt het hele proces enkele minuten tot enkele uren in beslag.

    Als je Mijn bestanden behouden kiest, wordt Windows 10 opnieuw geïnstalleerd terwijl je persoonlijke bestanden en alle software die met de computer is meegeleverd behouden worden. Je instellingen en je eigen geïnstalleerde programma's en drivers worden verwijderd.

    Wat gebeurt er als je 'Alles verwijderen' gebruikt?

    Als je Alles verwijderen kiest, wordt Windows 10 opnieuw geïnstalleerd terwijl alle software die met de computer is meegeleverd behouden wordt. Je persoonlijke bestanden, je instellingen en je eigen geïnstalleerde programma's en drivers worden verwijderd. Dit is de optie die je moet kiezen als je een schone Windows 10-installatie wilt. Als je je computer weg wilt doen of wilt doorverkopen is het een goed idee om deze optie te kiezen en de harde schijf volledig te laten wissen. Dit proces duurt langer maar is een stuk veiliger.

    Sommige computers bieden de optie Fabrieksinstellingen terugzetten. Hierbij wordt de computer hersteld naar de staat waarin hij verkeerde toen je hem gekocht hebt. Omdat je computer misschien met een oudere versie van Windows geleverd is dan de versie die je momenteel gebruikt, kan het gebeuren dat je met een oudere versie komt te zitten. Windows wordt opnieuw geïnstalleerd terwijl alle software die met de computer is meegeleverd behouden wordt. Je persoonlijke bestanden, je instellingen en je eigen geïnstalleerde programma's en drivers worden verwijderd.

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire