• HTTP://www.batterij-pc.nl/
    Nieuw en lage prijs FUJITSU SQU-811 laptop accu. Deze FUJITSU SQU-811 4800mah - 7.4V accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. Batterij-pc.nl de grootste accu FUJITSU SQU-811 leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe FUJITSU SQU-811 batterij, goedkope, snelle levering, goede service. De FUJITSU accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

    Batterij FUJITSU SQU-811 - 4800mah - 7.4V - Li-ion

    Batterij FUJITSU SQU-811

    • Merknaam: FUJITSU ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 4800mah
    • Batterijvoltage: 7.4V
    • Kleur: Zwart

    Deze FUJITSU SQU-811 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze FUJITSU SQU-811 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    FUJITSU Intel 8.9inch Classmate Convertible Touchscreen netbook
    Unimall Convertible Classmate PC serie
    Mirus 8.9 SYNCT9XP Convertible Classmate PC serie
    EarthWalk Convertible Classmate PC serie
    PeeWee PIVOT Tablet Laptop for kids serie

    laptop batterij

    Waarom u uw FUJITSU SQU-811 laptop batterij bestelt op batterij-pc.nl?

    Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

    Quality Assurance: Al onze producten waaronder FUJITSU SQU-811 accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.

    Lage Prijs Garantie: Goedkope laptop batterij voor FUJITSU NOBi Intel 8.9inch Classmate Convertible . Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

        

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • HTTP://www.batterij-pc.nl/
    Nieuw en lage prijs ASUS C32-N750 laptop accu. Deze ASUS C32-N750 69Wh - 11.1V accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. Batterij-pc.nl de grootste accu ASUS C32-N750 leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe ASUS C32-N750 batterij, goedkope, snelle levering, goede service. De ASUS accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

    Batterij ASUS C32-N750 - 69Wh - 11.1V - Li-ion

    Batterij ASUS C32-N750

    • Merknaam: ASUS ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 69Wh
    • Batterijvoltage: 11.1V
    • Kleur: Zwart

    Deze ASUS C32-N750 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze ASUS C32-N750 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    Asus N750 N750JV N750 N750JK

    laptop batterij

    Waarom u uw ASUS C32-N750 laptop batterij bestelt op batterij-pc.nl?

    Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

    Quality Assurance: Al onze producten waaronder ASUS C32-N750 accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.

    Lage Prijs Garantie: Goedkope laptop batterij voor ASUS N750 N750JV N750 N750JK serie. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

        

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • http://www.batterij-pc.nl/
    Nieuw en lage prijs ASUS C41N1524 laptop accu. Deze ASUS C41N1524 60Wh - 15.2V accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. Batterij-pc.nl de grootste accu ASUS C41N1524 leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe ASUS C41N1524 batterij, goedkope, snelle levering, goede service. De ASUS accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

    Batterij ASUS C41N1524 - 60Wh - 15.2V - Li-ion

    Batterij ASUS C41N1524

    • Merknaam: ASUS ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 60Wh
    • Batterijvoltage: 15.2V
    • Kleur: Zwart

    Deze ASUS C41N1524 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze ASUS C41N1524 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    ASUS N501VW UX501JW N501VW-2B

    laptop batterij

    Waarom u uw ASUS C41N1524 laptop batterij bestelt op batterij-pc.nl?

    Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

    Quality Assurance: Al onze producten waaronder ASUS C41N1524 accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.

    Lage Prijs Garantie: Goedkope laptop batterij voor ASUS N501VW UX501JW N501VW-2B serie. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

           

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Wil je een pc kopen en wil je weten waar je op moet letten? Deze informatie en tips helpen je verder. Vergelijk eenvoudig computers op Batterij-pc.nl!

    Ga je een computer kopen, dan is de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen: waar ga ik mijn pc voor gebruiken? Voor bepaalde zaken heb je namelijk specifieke onderdelen of eigenschappen nodig. Als je pc die niet bevat, kun je daardoor misschien niet de dingen doen die je wilde doen. Het is dan ook goed om te weten welke eigenschappen een pc kan bevatten. We geven je daarom hieronder meer uitleg over de belangrijkste features van een pc.

    Besturingssysteem

    Elke desktop pc moet voorzien zijn van een besturingssysteem, anders kan je er (als leek) niets mee doen. Er bestaan verschillende soorten besturingssystemen. De bekendste leverancier daarvan is Microsoft Windows, waar op dit moment verschillende mogelijkheden in zijn: Windows 7, Windows 8 en Windows 10. Een pc met zo’n besturingssysteem wordt ook wel een Windows pc genoemd. Een heel ander besturingssysteem is Mac OS X van Apple. Dit is een ander type computer waarbij ook nooit de term pc gehanteerd wordt. Oorspronkelijk werden Apple-computers ontwikkeld voor de grafische markt, maar tegenwoordig zijn er ook veel consumenten die deze apparaten aanschaffen.

    Processor

    Elke pc beschikt over een processor, het kloppend hart dat bij alle handelingen die je op je computer uitvoert gaat rekenen. Je kunt het dan ook wel het rekencentrum van je pc noemen. De meeste pc’s zijn tegenwoordig uitgerust met een processor van AMD of Intel. Hoe beter de processor van je desktop pc is, hoe meer je ermee kan doen.

    Geheugen

    Ook het (interne) geheugen van een pc is van invloed op de prestaties en de te leveren snelheid. Om een beetje soepel te kunnen werken, wordt een werkgeheugen van minimaal 2 GB aangeraden. Ben je een gamer of videobewerker en gebruik je je pc dus veel intensiever, dan kom je al snel uit bij 4 GB of 8 GB aan geheugen. Hoe beter het geheugen is, hoe meer programma’s je tegelijk kunt laten draaien en hoe meer bewerkingen je tegelijkertijd kunt doen.

    Opslagcapaciteit

    De opslagcapaciteit van een computer is de schijfruimte die je hebt voor al je bestanden. Dat is niet alleen voor bijvoorbeeld de bestanden die je er zelf op zet (foto’s, video’s en documenten) maar ook voor de software die op je pc aanwezig is. Bij normaal gebruik van een pc zal een opslagcapaciteit van 256 GB meer dan voldoende zijn. Ben je vooral druk met videomontage of bewaar je veel foto’s en video’s op je pc, dan is het aan te raden om voor een grotere opslagcapaciteit te kiezen.

    Opslagtype

    Naast de opslagcapaciteit is het opslagtype van belang. Er bestaan over het algemeen twee type SSD (Solid State Drive) en HDD (Hard Disk Drive). Wil je o.a. direct toegang tot je PC zonder dat je hoeft te wachten op het opstarten, kies dan voor een PC met een SDD. Bij een PC met een HDD duurt het opstarten wat langer.

    Videokaart of grafische kaart

    Een videokaart zorgt ervoor dat beeldsignalen worden doorgestuurd naar de monitor van je pc. Een videokaart bevat extra reken- en geheugenchips die je computer helpen bij het tonen van ingewikkelde beelden. Zoals bijvoorbeeld bij driedimensionale computerspellen. Soms zit een videokaart al geïntegreerd in het moederbord van de pc die je koopt. Zo’n onboard videokaart heeft meestal geen aparte geheugenchips en maakt gewoon gebruik van het werkgeheugen van de pc zelf. Je kunt vaak wel extra videokaarten aan je pc toevoegen.

    Snelheid harde schijf

    Hoe sneller je harde schijf is, hoe minder tijd hij nodig heeft om data te lezen en te schrijven. De harde schijf snelheid wordt aangeduid in rpm, het aantal rotaties per minuut. Tegenwoordig is 5400 of 7200 rpm een vrij normale snelheid. Bij intensief harddiskgebruik wordt een hogere snelheid aangeraden.

    Monitor

    Het klinkt wellicht vreemd, maar het is niet altijd vanzelfsprekend dat er bij je pc ook een monitor wordt geleverd. Houd daar dus rekening mee als je je computer gaat kopen. Zit er wel een scherm bij, kijk dan ook even naar de beeldschermresolutie. Hoe meer beeldpunten er op het scherm weer te geven zijn, hoe scherper de details zijn en hoe beter het beeld eruit ziet. De videokaart moet dan wel dezelfde resolutie ondersteunen als het beeldscherm, anders wordt het beeld alsnog niet goed weergegeven. Je kunt ervan uitgaan dat dit bij de aanschaf van een complete pc op elkaar is afgestemd. Koop je bepaalde onderdelen los, let dan goed op de compatibiliteit.

    Zo kies je de juiste pc

    Uiteindelijk draait het allemaal om waar je je pc voor gaat gebruiken als je de keuze moet maken voor een nieuwe pc. Ben je van plan om je computer voornamelijk te gebruiken voor e-mailverkeer, internetten en verschillende office applicaties? Dan heb je aan een wat minder uitgebreid model voldoende. Ben je juist een fanatieke gamer of heb je je pc nodig om veel grafische bewerkingen uit te voeren? Dan dien je over een pc te beschikken die meer aankan. Kies dan voor een betere processor en een harde schijf met een hoge snelheid, minimaal 8 GB aan geheugen, ruim voldoende opslagcapaciteit voor al je bestanden en een zeer uitgebreide videokaart. Let er daarbij ook op dat alle opties die je toevoegt, met elkaar compatibel moeten zijn. Anders haal je nog steeds niet het maximale uit je apparaat.

    Het zal je niet verbazen dat hoe meer features en opties je aan je pc wil toevoegen, hoe duurder het apparaat zal worden. Als je niet zulke hoge eisen hebt, kun je volstaan met een goedkope pc. Maar heb je meer nodig, houd dan rekening met een hogere aanschafprijs.

    Als het goed is heb je nu meer dan voldoende informatie bekeken om de juiste beslissing voor het kopen van een pc te nemen. Wil je toch nog iets meer over de afzonderlijke verschillen tussen de computers weten? Maak dan slim gebruik van onze handige vergelijker.

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire
  • http://www.batterij-pc.nl/
    Vergelijk prijzen, bekijk de specificaties van de LENOVO L15L3A03 laptop-accu op Batterij-pc.nl. Alles over deze camera-accu vind je hier.

    Batterij LENOVO L15L3A03

    • Merknaam: LENOVO ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 24Wh
    • Batterijvoltage: 10.8V
    • Kleur: Zwart

    Deze LENOVO L15L3A03 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze LENOVO L15L3A03 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    Lenovo ideapad 300-14ISK 300-15ISK

    Hoe levensduur van de batterij LENOVO L15L3A03 te verlengen ?

    1. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Belindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
    2. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de LENOVO L15L3A03 batterij.
    3. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de batterij LENOVO L15L3A03 en de laptop zelf.
    4. Probeer nooit een accu LENOVO ideapad 300-14ISK 300-15ISK of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
    5. Laat de LENOVO L15L3A03 accu niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
    6. Bewaar de LENOVO L15L3A03 accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).

    laptop accu it
    batterij laptop jp
    laptop accu's pl
    akku laptop de
    laptop batterij es
    batterij van de laptop ru

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire