• Je hebt een nieuwe schijf gekocht en die wil je nu in je systeem inbouwen, als vervangschijf voor je huidige systeemschijf of gewoon als extra opslag. Dat vergt echter de nodige voorbereiding: naast de fysieke inbouw is er immers ook nog de configuratie ervan, zoals de systeemmigratie en initialisatie, en het partitioneren en formatteren. Dit artikel helpen we je bij het plaatsen van een nieuwe harde schijf of ssd.

    Tip 01: Scenario’s

    We kunnen je jammer genoeg niet zomaar een rechttoe-rechtaan stappenplan meegeven om je nieuwe schijf helemaal klaar te maken voor gebruik. Dat hangt namelijk niet alleen af van je computersysteem (voor de inbouw maakt het bijvoorbeeld verschil uit of het om een laptop of een desktop gaat), maar ook van je bedoelingen. Het lastigste scenario is dat waarbij je je huidige schijf voor het nieuwe exemplaar wilt inruilen. Misschien wil je in dit geval de complete inhoud inclusief besturingssysteem van je oude naar de nieuwe schijf klonen. Of je verkiest een gloednieuwe installatie van Windows, waarbij je dan wel nog je oude data moet zien over te zetten. Is het je bedoeling (op je desktop-pc) een tweede, interne dataschijf toe te voegen, dan bespaar je je weliswaar de beslommeringen van een systeemmigratie, maar moet je de schijf wel correct voorbereiden.

    In dit artikel laten we al deze aspecten aan bod komen. We beginnen met het vervangscenario, waarbij we eerst van een systeemmigratie uitgaan (door te klonen of via een imagebestand, ook wel schijfkopie genoemd) en vervolgens van een ‘schone’ Windows-installatie. In het tweede deel bespreken we het scenario van een extra schijf voor opslag van data, waarbij we de drie benodigde stappen in volgorde bespreken: initialiseren, partitioneren en formatteren.

    Tip 02: Oude schijf

    Je hebt ervoor gekozen om je oude systeemschijf door een nieuwe te vervangen, wellicht omdat je behoefte hebt aan een groter of sneller exemplaar. De neiging is dan ongetwijfeld groot om maar meteen de oude schijf uit je pc te halen, maar er zijn redenen waarom je daar beter nog even mee kunt wachten. Zo wil je misschien eerst het al geïnstalleerde besturingssysteem overzetten naar je nieuwe schijf en dan heb je de oude schijf nog even nodig. Zo’n systeemmigratie kan op twee manieren gebeuren. Je maakt van de oude schijf een imagebestand, bijvoorbeeld naar een externe usb-schijf en je zet dat image over naar je nieuwe schijf met behulp van een opstartmedium als een cd/dvd of een usb-stick. Of je gaat de schijf klonen, waarbij je zowel de oude als de nieuwe schijf gelijktijdig aan je systeem hangen. Bij een desktop-pc is dat niet eens zo lastig (zie ook tip 4). Gaat het echter om een laptop, dan kun je de nieuwe schijf via een externe schijfbehuizing, met een externe usb- en interne sata-connectie, aan je laptop hangen. Of je haalt de schijf uit je laptop en hangt die tijdelijk aan een desktop-pc, samen met je nieuwe schijf.

    Ook wanneer je geen systeemmigratie overweegt, kan het handig zijn je oude schijf nog even te laten zitten. Wil je namelijk (alleen) de data van die schijf nog bewaren, dan kun je die schijf weliswaar als tweede schijf aan je pc koppelen. Op een laptop is dit hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk. In dat geval doe je er dus goed aan eerst een back-up van alle nodige data te maken naar bijvoorbeeld een externe usb-schijf.

    Tip 03: Systeemmigratie

    Of je nou gaat klonen, dan wel met een imagebestand wilt werken voor de systeemmigratie, je kunt hiervoor goede gratis software inzetten als Macrium Reflect Free of EaseUS Todo Backup. Overigens kun je deze tools ook gebruiken voor gewone databack-ups. We tonen in het kort hoe je EaseUS Todo Backup gebruikt voor je systeemmigratie.

    We beginnen met een kloonoperatie: klik op System Clone en zet een vinkje naast de doelschijf. Is je doelschijf een ssd, klik dan op Advanced options en plaats een vinkje bij Optimize for SSD. Bevestig je keuze met Next en wacht rustig af tot de operatie voltooid is. Zo makkelijk is het.

    Werk je liever met een imagebestand? Kies dan Disk/Partition Backup in het hoofdvenster van EaseUS Todo Backup en selecteer de schijf of partitie waar je een complete back-up van wilt maken. Laat de optie Sector by sector backupuitgevinkt staan. Via het mapicoon bij Destination verwijs je naar een geschikte (externe) doellocatie. Bevestig met Proceed.

    Om het imagebestand naar je nieuwe schijf ‘uit te pakken’ kun je het systeem opstarten met een speciaal herstelmedium: dat maak je aan via Tools / Create Emergency Disk, waarbij je bij voorkeur Create WinPE emergency diskgeselecteerd laat. Selecteer USB als je een opstartbare usb-stick wilt maken van waaruit je het imagebestand kunt terugzetten.

    Tip 04: Vervanging (desktop)

    Je beschikt nu over de benodigde databack-ups of een systeemkopie van je oude schijf. Nu kunnen we eindelijk de oude schijf uit de pc halen en die door je nieuwe schijf vervangen. Haal de stroomkabel uit je computer en ontlaad jezelf door een geaard metalen voorwerp aan te raken. Vervolgens verwijder je het zijpaneel, vaak kan dit zelfs zonder schroevendraaier, waarna je de schijf uit de behuizing kunt losschroeven. In wat oudere systeemkasten kan het gebeuren dat je daarvoor beide zijpanelen moet verwijderen. Je harde schijf is met twee kabels verbonden: met een stroomkabel en met een smalle sata-kabel voor de dataoverdracht. Maak beide kabels los van de schijf: let op dat je bij het uittrekken geen andere kabels of onderdelen losmaakt of beschadigt. Je verbindt nu de nieuwe schijf met dezelfde connectoren. Let op de kleine uitsparing aan de zijkant van de connectoren: past de schijf niet, probeer het dan door die 180° te draaien. Een harde schijf schroef je op dezelfde manier vast; een ssd hoeft niet zo vast te zitten als een ouderwetse schijf aangezien een ssd geen bewegende onderdelen bevat en dus niet vibreert, maar je wilt niet dat-ie los in je systeem bungelt dus vastzetten (of klemmen) is evengoed nodig.

    Is het je bedoeling de oude schijf naar de nieuwe te klonen (zie tip 3), dan koppel je je nieuwe exemplaar aan een vergelijkbare stroom- en sata-kabel. Na een succesvolle kloonoperatie verwissel je dan beide sata-aansluitingen.

    Tip 05: Vervanging (laptop)

    Hoe je de harde schijf uit je laptop haalt, hangt af van het model van die laptop. In nagenoeg alle gevallen zul je minstens één schroefje moeten verwijderen om de bodemplaat weg te kunnen halen. Soms kleeft er een garantiesticker op zodat er weinig anders op zit dan die te scheuren. In principe vervalt dan je garantie, maar in de praktijk blijkt dat wel mee te vallen – tenzij je natuurlijk zelf schade berokkent tijdens het ombouwen. Raadpleeg eventueel eerst de website van je producent of leverancier.

    Is de bodemplaat verwijderd, dan kun je de harde schijf losmaken: ook die is met meerdere schroefjes of met een klik- of schuifsysteem vastgemaakt. Normaliter zijn zowel je oude als je nieuwe schijf 2,5inch-exemplaren, zodat je van dezelfde aansluitingen en schroefjes gebruik kunt maken. Als je oude schijf met behulp van een kleine sata-adapter was verbonden, kun je die ook voor je nieuwe schijf gebruiken. Is de schijf correct bevestigd, dan maak je de bodemplaat weer dicht.

    AHCI-modus

    Voor je de nieuwe schijf aan je systeem koppelt, doe je er goed aan eerst even het (uefi-)bios van je systeem te checken. Immers, het is niet uitgesloten dat de sata-modus daar nog op het oudere IDE (StandardLegacy of Native) staat ingesteld in plaats van op AHCI. Deze laatste modus is de juiste voor modernere schijven: die kunnen dan zelf de optimale volgorde bepalen voor het uitvoeren van parallelle lees- en schrijfverzoeken, wat efficiënter werkt.

    Je roept het bios op tijdens het opstarten met een speciale toets als F10, Delete, Esc of F2: raadpleeg de handleiding bij je systeem. Vervolgens open je een rubriek als Integrated PeripheralsOnboard SATA Mode of SATA Configuration, waar je de AHCI-mode inschakelt.

    Er is wel een potentieel obstakel: wanneer je dit doet bij een gekloonde schijf is de kans groot dat Windows weigert op te starten aangezien de installatie nog op de IDE-modus was gebaseerd. Dat los je mogelijk als volgt op: start de schijf op in IDE-modus. Open de Opdrachtprompt als administrator en voer dit commando uit: bcdedit /set {current} safeboot minimal. Herstart je pc en stel nu de AHCI-modus in het bios in. Herstart nogmaals en voer op de Opdrachtprompt (nog steeds als administrator) deze opdracht uit: bcdedit /deletevalue {current} safeboot, waarna je alweer het systeem herstart. Als het goed is, start Windows nu wel netjes door.

    Tip 06: Windows-installatie

    Een systeemmigratie is dus één oplossing om snel een nieuwe schijf van een werkend besturingssysteem te voorzien. Een ‘schonere’ oplossing is een nieuwe Windows-installatie. Op die manier sleep je geen onvolkomenheden van een al langer gebruikt systeem mee. Dat kun je als volgt aanpakken: surf naar de site van Windows 10 en kies Hulpprogramma nu downloaden. Als je deze Media Creation Tool opstart, verschijnen twee opties. Kies hier Installatiemedia (USB-stick, dvd of ISO-bestand) voor een andere pc maken. Geef de gewenste taal, versie en architectuur (32 of 64 bits, of beide) aan van Windows. Tenzij je over een aangepaste productcode beschikt laat je hier het best het vinkje staan bij Gebruik de aanbevolen opties voor deze pc.

    In het volgende venster selecteer je USB-flashstation; zorg wel dat je usb-stick over minstens 8 GB opslagruimte beschikt. Na afloop kun je je computer van deze stick opstarten en van hieruit Windows schoon installeren.

    Moeilijk is dat niet. Duid de gewenste taal, tijd, valuta en toetsenbord aan en klik op Nu installeren. Er wordt nu om je productcode gevraagd, maar als je de installatie uitvoert op een pc waarop je Windows 10 eerder al succesvol had geïnstalleerd en geactiveerd, kun je hier ook Ik heb geen productcode kiezen. Selecteer desgevraagd de gewenste Windows-versie en kies vervolgens Aangepast: alleen Windows installeren (geavanceerd). Het gaat om een nieuwe, nog lege schijf en dus kies je hier Niet-toegewezen ruimte op schijf [x]. Daarna gaat de eigenlijke Windows-installatie van start.

    Tip 07: Check-up

    In dit tweede scenario gaan we ervan uit dat je een nieuwe schijf aan je al bestaande schijf wilt toevoegen. Er bestaan weliswaar laptops met ruimte voor twee schijven, maar die zijn vrij uitzonderlijk. De kans is dus groot dat je met een desktop-pc werkt. In tip 4 kon je al lezen hoe je daar een (tweede) schijf aankoppelt en met behulp van de informatie in het kader ‘AHCI-modus’ kun je uitvissen of de sata-interface wel degelijk op AHCI-modus is ingesteld.

    Je tweede schijf hangt inmiddels aan je pc. Controleer eerst of de schijf überhaupt zichtbaar is voor Windows: druk op Windows-toets+R en voer diskmgmt.msc uit. De module voor Schijfbeheer start op en de kans is groot dat je al meteen de melding krijgt dat je nieuwe schijf nog niet is geïnitialiseerd. Dat klopt, want er is nog helemaal niets met deze schijf gebeurd. Voorlopig mag je deze melding echter Annuleren. Belangrijk is dat Windows de nieuwe schijf netjes in het overzicht van het Schijfbeheer toont.

    Tip 08: Initialisatie

    Als je in het Schijfbeheer linksonder bij de opsomming van de gedetecteerde schijven kijkt, zie je dat je nieuwe schijf een speciaal icoontje heeft meegekregen: een wit pijltje op een rode achtergrond. En er staat: Onbekend en Niet geïnitialiseerd. Dat brengen we meteen in orde: klik met de rechtermuisknop op dit vak en kies Schijf initialiseren. Windows wil nu van je weten welke partitiestijl je voor je schijf wilt gebruiken: MBR of GPT. In het kader ‘MBR of GPT’ lichten we beide opties toe, zodat je een optimale keuze kunt maken. Wat je ook kiest, de initialisatie is in een oogwenk voltooid. Heb je per ongeluk de foute partitiestijl gekozen, dan is er nog geen man overboord. Klik met de rechtermuisknop op het vak en kies Schijf converteren naar MBR/GPT-schijf. Het is maar dat je het weet: deze conversie is een stuk lastiger als je de schijf al hebt gepartitioneerd (zie tip 9): in dit geval moet je namelijk eerst alle bestaande partities weer weghalen.

    MBR of GPT

    Wanneer je een schijf wilt initialiseren overvalt Windows je met een behoorlijk technische vraag: kies je MBR of ga je voor GPT. MBR staat voor Master Boot Record en verwijst naar de eerste fysieke sector op een schijf waar de locatie van de partities wordt bijgehouden en waar ook een stukje opstartcode te vinden is. MBR is de oudste partitiestijl en heeft een ernstig tekort: schijven met meer dan 2,2 TB opslagcapaciteit zijn voor MBR een brug te ver.

    GPT (GUID – Globally Unique Identifiers – Partition Table) is nieuwer. GPT kan met veel meer en met grotere schijfpartities overweg dan MBR, en is tevens beter bestand tegen corruptie. Zo goed als alle moderne besturingssysteem ondersteunen GPT, waaronder Windows Vista en hoger en Mac OS X 10.4 en hoger.

    In principe kies je dus best voor GPT, maar wees je dan wel bewust van enkele randvoorwaarden: een antiek besturingssysteem als Windows XP kan data op een GPT-schijf niet benaderen. Verder heb je de 64bits-versie van Windows 7 of hoger nodig om van een GPT-schijf te kunnen opstarten, in combinatie met een zogenoemd uefi-systeem.

    Tip 09: Partitionering

    Zodra je de nieuwe schijf hebt geïnitialiseerd, verschijnt de indicatie Standaard in het Windows Schijfbeheer. Jammer genoeg duikt de schijf nog niet in Verkenner op. Logisch, want de schijf bevat momenteel alleen nog maar niet-toegewezen ruimte. Je moet namelijk eerst nog minstens één schijfstructuur oftewel partitie creëren waarop je data kunt plaatsen. Klik met de rechtermuisknop op de visuele voorstelling van de schijf en kies Nieuw eenvoudig volume. Er duikt een wizard op en zodra je op Volgende klikt, geef je aan hoe groot de nieuwe partitie moet worden. Standaard wordt hiervoor de volledige opslagcapaciteit benut, maar je kunt ook meerdere kleinere partities creëren (weliswaar één tegelijk). We gaan ervan uit dat je partitie de volledige schijfruimte mag innemen en dus druk je maar op Volgende, waarna je een geschikte stationsletter selecteert voor die partitie. Bevestig met Volgende. De schijf is nu klaar voor de laatste voorbereidingsfase: het formatteren.

    Tip 10: Formattering

    Een schijf formatteren betekent zoveel als de nodige structuren voorzien zodat een specifiek bestandssysteem (zoals ntfs) data op een correcte en efficiënte manier kan benaderen en bewaren. Een lekker ouderwets voorbeeld: zoiets als een archiefkast met hangmappen plaatsen, zodat je later daadwerkelijk iets in die dossierkast kunt opbergen.

    Allereerst dien je hier dus het gewenste besturingssysteem aan te duiden en in nagenoeg alle omstandigheden zul je hier NTFS aanduiden. Het veld Clustergrootte laat je gewoon op Standaard staan. Vul een naam naar keuze in voor je partitie en laat vooral het vinkje staan bij Snelformatteren. Klik op Volgende en op Voltooien. Even later is je partitie netjes geformatteerd en dus klaar om data te ontvangen. Dat heeft Windows Verkenner inmiddels ook door, want kijk: je nieuwe station verschijnt nu wél in de lijst, net als je andere schijfpartities.

     

    LENOVO L13D3E31 voor LENOVO YOGA TABLET B8000 B8000-F 10" Li-ion 9000mah 3.75V

    ADS-40FSG-19 laptop adapter voor LG E1948S E2242C E2249 E1948 PC

    PA-1650-78 ADP-65GD B laptop adapter voor Asus X551 X551M X551CA X551MA X551MA-DS21Q

    PACKARD_BELL AS09A41 AS09A41 voor Packard bell EasyNote TJ61 TJ62 TJ63 TJ64 TJ65 TJ66 TJ67 serie Li-ion 4400mAh/6cell 11.1V

    MSI BTY-L77 voor MSI GT72 2QD GT72S 6QF GT80 2QE serie Li-ion 7500mAh/83.25Wh 11.1V

    ASUS C41-UX52 voor ASUS ZenBook UX52VS UX52A UX52V serie Li-ion 53Wh 14.8V

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire
  • http://www.batterij-pc.nl/
    Koop ALCATEL TLp025A2 telefoon batterij. korting dit ALCATEL TLp025A2 accu is gloednieuwe. Wij bieden de hoogste kwaliteit ALCATEL TLp025A2 de laagste prijs, beste service,1 jaar garantie.

    ALCATEL TLp025A2 2500MAH/9.5Wh - 3.8V/4.35V - Li-ion accu voor ALCATEL One Touch Scribe HD OT-8008 8008A 8008D

    Home > ALCATEL laptop accu > accu ALCATEL TLp025A2 > ac adapter

    • Batterijcapaciteit: 2500MAH/9.5Wh
    • Batterijvoltage: 3.8V/4.35V

    De telefoon ALCATEL TLp025A2 accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en met 1 Jaar garantie.

    Batterij ALCATEL TLp025A2

    Met deze ALCATEL TLp025A2 accu kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve ALCATEL TLp025A2 accu extra lang werken zonder stopcontact!Hoge kwaliteit ALCATEL TLp025A2 accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw ALCATEL One Touch Scribe HD OT-8008 8008A 8008D telefoon, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.

    partnummers:

    modellen:

    Alcatel TCL S960T Y900 Y710
    Alcatel One Touch Fierce XL 5054 5054O
    Alcatel One Touch S960T y900 Y710

    Waarom bij ons kopen?

    batterij-pc.nl hanteert altijd een lage prijs en dat garanderen we. Vandaar onze "laagste prijs garantie", zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor hetzelfde product.we biedt inmiddels telefoonaccu’s,laders, autoladers, adapters voor meer dan 7000 verschillende telefoonmodellen. Nieuwe telefoonmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu’s in de batterij-pc.nl shop.

    Hoe verleng ik het ALCATEL TLp025A2 acculeven van mijn telefoon?

    • Het beste voor een ALCATEL TLp025A2 accu is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen. Heeft u een nieuwe ALCATEL TLp025A2 batterij aangeschaft? Laadt de ALCATEL TLp025A2 batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de telefoon automatisch uitschakelt. Om met de ALCATEL TLp025A2 batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.
    • Verwijder de ALCATEL TLp025A2 batterij uit uw telefoon en bewaar deze op een koele, droge en schone plaats indien u de ALCATEL TLp025A2 batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.
    • Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.

    IT: http://www.ebatteria.it/batteria-alcatel-TLp025A2-179456.htm
    JP: http://www.denchiya.org/alcatel-TLp025A2-pc-battery-1776077.htm
    PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/alcatel-TLp025A2-179419.htm
    DE: http://www.akkusmir.de/alcatel/TLp025A2-akku/179143
    FR: http://www.ruebatterie.fr/alcatel-TLp025A2-batterie-3395.htm
    ES: http://www.para-bateria.com/ALCATEL-TLp025A2-baterias-2500MAH/9.5Wh-192595.htm
    UK: http://www.batteryforpc.co.uk/alcatel-battery-TLp025A2-p1775972.htm
    US: http://www.outeccbattery.com/2500mah-9-5wh-3-8v-4-35v-tlp025a2-replacement-battery-for-alcatel-one-touch-scribe-hd-ot-8008-8008a-8008d.html
    RU: http://twobattery.com/TLp025A2-battery-ALCATEL-b1776085.htm

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • http://www.batterij-pc.nl/
    Goedkope 2230mAH/17Wh Batterij Voor ALCATEL One Touch POP C7 7041D POP D7 OT991 992D 916D 6010 Vervanging TLI019B1, koop Kwaliteit Afstandsbedieningen rechtstreeks van Leveranciers van China: 1900MAH/7.22Wh Batterij Voor ALCATEL One Touch POP C7 7041D POP D7 OT991 992D 916D 6010 Vervanging TLI019B1.

    1900MAH/7.22Wh Vervanging Batterij Voor ALCATEL One Touch POP C7 7041D POP D7 OT991 992D 916D 6010 TLI019B1

    Home > ALCATEL laptop accu > accu ALCATEL TLI019B1 > ac adapter

    Batterij ALCATEL TLI019B1

    • Batterijcapaciteit: 2230mAH/17Wh
    • Batterijvoltage: 3.8V/4.35V

    partnummers:

    modellen:

    Alcatel One Touch POP C7 7041D POP D7 OT991 992D 916D 6010

    Batterij ALCATEL TLI019B1

    Deze Nieuw ALCATEL TLI019B1 telefoon accu is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele accu. Hoogwaardige accu voor uw ALCATEL One Touch POP C7 7041D POP D7 OT991 992D 916D 6010s.
    De beste accukeuze voor de beste prijs ! Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

    Het kan natuurlijk ook zijn dat door het vele gebruik, de accu sterkte is verloren. Dit kan ook een goede reden zijn voor een nieuwe accu.
    Een extra batterij kan handig zijn voor het geval jij bijvoorbeeld lang in de auto moet zitten of een lange wandeling maakt.
    Dan zorgt een extra opgeladen accu ervoor dat jij altijd bereikbaar blijft.
    biedt alleen de beste kwaliteit telefoon batterij, waardoor u met alle vertrouwen kunt winkelen.

    Wij verzenden naar de telefoon accu's rond Globe [VS, Italië, Polen, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan, Rusland]. Bekijk meer telefoon accu. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de batterij.

    IT: http://www.ebatteria.it/batteria-alcatel-TLI019B1-179457.htm
    JP: http://www.denchiya.org/alcatel-TLI019B1-pc-battery-1776078.htm
    PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/alcatel-TLI019B1-179420.htm
    DE: http://www.akkusmir.de/alcatel/TLI019B1-akku/179144
    FR: http://www.ruebatterie.fr/alcatel-TLI019B1-batterie-3396.htm
    ES: http://www.para-bateria.com/ALCATEL-TLI019B1-baterias-1900MAH/7.22Wh-192596.htm
    UK: http://www.batteryforpc.co.uk/alcatel-battery-TLI019B1-p1775973.htm
    US: http://www.outeccbattery.com/1900mah-7-22wh-3-8v-4-35v-tli019b1-replacement-battery-for-alcatel-one-touch-pop-c7-7041d-pop-d7-ot991-992d-916d-6010.html
    RU: http://twobattery.com/TLI019B1-battery-ALCATEL-b1776086.htm

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • http://www.batterij-pc.nl/
    Hoog kwaliteit batterij HP 844199-850 38Wh / 4950mAh 7.7V compatibile HP Spectre Pro 13 G1 Series,accu voor HP 844199-850 1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd ! HP 844199-850 korting tot 30%.

    38Wh / 4950mAh - 7.7V - Li-ion batterij 844199-850 compatible HP Spectre Pro 13 G1

    Home > HP laptop accu > accu HP 844199-850 > ac adapter

    Batterij HP 844199-850

    • Merknaam: HP ACCU
    • Type: Li-ion
    • Batterijcapaciteit: 38Wh / 4950mAh
    • Batterijvoltage: 7.7V
    • Kleur: Zwart

    Nieuw en lage prijs HP 844199-850 laptop accu. Deze HP 844199-850 7.7V 38Wh / 4950mAh accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De toshiba accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

    Deze HP 844199-850 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

    Deze HP 844199-850 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

    HP Spectre Notebook PC 13
    HP Spectre Pro 13 G1
    HP Spectre Pro 13-V
    HP Spectre 13-v000
    HP Spectre Pro 13-V011DX
    HP Spectre 13
    HP Spectre Pro 13-V016TU
    HP Spectre Pro 13-V015TU
    HP Spectre Pro 13-V014TU

    Hoe gaat mijn HP 844199-850 laptop accu langer mee?

    1. Stel de batterij 844199-850 niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

    2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de 844199-850 laptop batterij en de laptop zelf.

    3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de HP Spectre Pro 13 G1 batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

    4. Laat de HP 844199-850 batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

    5.Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info:batterij-pc.nl .

    HP 844199-850 batterij de laagste prijs!

    1. Wij bieden de Lage Prijs accu HP 844199-850.

    2. 844199-850 batterij korting tot 30%.

    3. laptop batterij 24 uur per dag Klantenservice aan te bieden op werkdagen.

    4. accu 844199-850 1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug!

    Wij verzenden naar de Laptop accu's rond Globe [VS, Italië, Polen, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan, Rusland]. Bekijk meer laptop accu. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de batterij.

    IT: http://www.ebatteria.it/batteria-hp-844199-850-179458.htm
    JP: http://www.denchiya.org/hp-844199-850-pc-battery-1776079.htm
    PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/hp-844199-850-179421.htm
    DE: http://www.akkusmir.de/hp/844199-850-laptop-akku/179145
    FR: http://www.ruebatterie.fr/hp-844199-850-batterie-3397.htm
    ES: http://www.para-bateria.com/HP-844199-850-baterias-4400mAh-192597.htm
    UK: http://www.batteryforpc.co.uk/hp-battery-844199-850-p1775974.htm
    US: http://www.outeccbattery.com/38wh-4950mah-7-7v-so04xl-replacement-battery-for-hp-spectre-pro-13-g1.html?part_number=844199-850
    RU: http://twobattery.com/844199-850-battery-HP-b1776087.htm

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks Pin It

    votre commentaire
  • Samsung maakte onlangs bekend dat de Galaxy Note 9 op 9 augustus officieel zal worden aangekondigd, maar er lijkt inmiddels nog weinig te zijn dat we niet weten over het komende vlaggenschip van Samsung. Vandaag is het opnieuw raak, want ditmaal lijkt er een promotionele poster te zijn gelekt, waarop de achterzijde en de S Pen van het toestel is te zien.

    Samsung Galaxy Note 9

    Aan de achterzijde vinden we een horizontale cameramodule met twee 12-megapixelsensoren, een led-flitser en een hartslagmeter. Samsung heeft de vingerafdrukscanner geplaatst onder de dubbele camera. De afbeelding toont aan de onderkant een traditionele 3,5mm-koptelefoonaansluiting, een usb-c-aansluiting en een enkele speaker.

    Qua uiterlijk lijkt de Galaxy Note 9 een evolutie te worden van zijn voorganger, met als opvallendste verandering dat de blauwe kleurvariant wordt gekoppeld aan een gele S Pen. Alleen de bovenkant van de stylus is blauw, zodat deze niet zal misstaan wanneer hij in de behuizing zit. De kleur van de S Pen lijkt overeen te komen met een teaser die onlangs door Samsung werd gepubliceerd. Daarnaast weten we dat de S Pen van de Note 9 beschikt over Bluetooth-connectiviteit voor verschillende nieuwe functies, zoals ontgrendelen en telefoneren.

    Specificaties Note 9

    De Galaxy Note 9 heeft een 6,3-inch oled-scherm met een resolutie van 2960 x 1440 pixels. De water- en stofdichte behuizing meet 161,9 x 76,3 x 8,8 mm, waardoor de Note 9 een fractie korter en dikker is dan de Note 8, die 162,5 x 74,8 x 8,6 mm meet. We vermoeden dat de telefoon een fractie dikker is geworden vanwege de nieuwe S Pen en de grotere accu met een capaciteit van 4000mAh.

    Onder de motorkap van de Galaxy Note 9 vinden we in de Benelux de Exynos 9810-soc van Samsung. Het goedkoopste model heeft 6GB RAM en 128GB opslag, terwijl er ook een variant met 8GB RAM met 256GB en 512GB op komst is. Het geheugen is op alle modellen uit te breiden met een microSD-kaart. Uit de doos draait het toestel op Android 8.0 Oreo.

     

    PACKARD_BELL AS09A41 AS09A41 voor Packard bell EasyNote TJ61 TJ62 TJ63 TJ64 TJ65 TJ66 TJ67 serie Li-ion 4400mAh/6cell 11.1V

    MSI BTY-L77 voor MSI GT72 2QD GT72S 6QF GT80 2QE serie Li-ion 7500mAh/83.25Wh 11.1V

    ASUS C41-UX52 voor ASUS ZenBook UX52VS UX52A UX52V serie Li-ion 53Wh 14.8V

    DELL XCMRD 0MF69 voor DELL Inspiron 14 serie DELL Inspiron 14R 14-3421 serie li-ion 40WH 14.8V

    HASEE 916Q2238H 916Q2203H voor Hasee K570C 7G-5S/X3P li-ion 2200MAH 14.8V

    15V 4A 65W laptop adapter voor Microsoft Surface Book 1706 Pro 4 Power Supply Charger

    Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

    votre commentaire