• Afbeeldingen tonen 10,5-inch iPad Pro met dunnere schermranden

  Op maandag werden er al enkele cases gepubliceerd voor de nog onaangekondigde 10,5- en 12,9-inch iPad Pro, en nu heeft dezelfde bron ook enkele CAD-tekeningen, dummy modellen en renders van de 10,5-inch iPad gepubliceerd. Volgens Geskin hebben accessoirefabrikanten deze tekeningen al enige tijd geleden ontvangen en is de massaproductie inmiddels van start gegaan.

  10,5-inch iPad Pro

  Dunnere schermranden

  De afbeeldingen van de 10,5-inch iPad Pro komen overeen met de poorten die zichtbaar waren op de cases die eerder werden gelekt. Mocht deze informatie correct blijken te zijn, dan beschikt het apparaat over vier speakers, een Lightning-aansluiting, camera met een verticaal geplaatste led-flitser, volumeknoppen en een Smart Connector. Bovendien tonen de afbeeldingen aan dat er aan de bovenzijde een nieuwe opening is gemaakt voor een extra microfoon, wat neerkomt op een totaal van drie microfoons.

  Daarnaast werd er ook een dummy van de 10,5-inch iPad Pro gelekt, waarop alle gebruikelijk poorten zijn te zien, zoals een 3,5mm-koptelefoonaansluiting, een simkaartslot, speaker grills en een Smart Connector, waarmee je eenvoudig een toetsenbord kan koppelen. De afbeeldingen suggereren dat de 10,5-inch iPad dankzij de dunnere schermranden ongeveer net zo groot is als de huidige 9,7-inch iPad.

  Niet groter dan huidige iPad

  Op basis van de CAD-tekeningen werden er ook enkele renders gecreëerd, die goed laten zien hoe dun de schermranden zijn in vergelijking met de 9,7-inch iPad. Geskin claimt dat de bezels aan de linker- en rechterkant ongeveer 7mm breed zijn en 19mm aan boven- en onderkant. Dit biedt, in dezelfde formfactor als de 9,7-inch iPad, voldoende ruimte voor een groter 10,5-inch scherm en de traditionele thuisknop, die mogelijk met de komst van de iPhone 8 gaat verdwijnen. De 10,5-inch iPad zou verder een fractie dikker zijn dan de 6,1mm van de 9,7-inch iPad.

  Eerder suggereerde KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo dat er een kans van meer dan 70 procent is dat de 10,5-inch iPad in juni tijdens de WWDC-keynote wordt aangekondigd. Daarnaast zou Apple van plan zijn om de MacBook, MacBook Pro en MacBook Air te voorzien van nieuwe hardware.

  De WWDC-keynote start dit jaar op 5 juni om 19:00 Nederlandse tijd en zal live te volgen zijn via een stream op de site van Apple.

   

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :