• Afbeeldingen van iPhone 8 zonder vingerafdrukscanner gepubliceerd

  De verwachting is dat Apple dit jaar de iPhone 8 gaat onthullen met een geheel nieuw ontwerp om het tienjarige bestaan van de iPhone te vieren. Er zijn in de afgelopen maanden verschillende geruchten verschenen over het toestel en de doorgaans goed geïnformeerde telefoonlekker @OnLeaks claimt nu zijn hand te hebben gelegd op een CAD-tekening van de iPhone 8, hoewel hij tegelijkertijd aangeeft er nog niet 100% zeker van te zijn dat dit het definitieve ontwerp is.

  iPhone 8

  Touch ID toch geintegreerd in scherm?

  Op de afbeeldingen van de vermeende iPhone 8 zien we dat Apple de bezels (randen) rondom het scherm flink heeft afgeslankt. Volgens meerdere bronnen stapt Apple dit jaar over naar de oledschermen van Samsung en het is aannemelijk dat de resolutie ook wordt opgeschroefd. De randen van het glas zijn gekromd, echter is het scherm zelf geheel vlak. Een andere opvallende wijziging is de aanwezigheid van de dubbele camera, die ditmaal verticaal is geplaatst. Het toestel beschikt zoals verwacht niet over een thuisknop met Touch ID, echter is de vingerafdruksensor niet verplaatst naar de achterzijde, wat suggereert dat de technologie is geïntegreerd in het scherm.

  De behuizing bestaat uit een aluminium frame in combinatie met een voor- en achterkant van glas. De onderkant toont een Lightning-poort en een speakergrill. Het scherm is naar verluidt 5,8-inch groot en de iPhone 8 meet 143,5 x 70,9 x 7,7mm (8,9mm met de uitstulping can de camera), waardoor het toestel kleiner is dan de huidige 5,5-inch iPhone 7 Plus. Boven het scherm is er een kleine zwarte rand zichtbaar, waarin twee camera’s zitten verwerkt.

  Meerdere prototypes

  In het verleden heeft @OnLeaks vaker accurate informatie gepubliceerd over onaangekondigde Apple-apparaten, echter verschijnen deze afbeeldingen doorgaans pas na het lekken van onderdelen. We zijn er dan ook nog niet geheel zeker van dat dit het definitieve ontwerp is, zo werd eerder al duidelijk dat Apple een groot aantal prototypes heeft gecreëerd voor de aankomende iPhone.

  Andere mogelijke functies zijn onder meer draadloos opladen, een verticaal geplaatste cameramodule met twee lenzen en een 3d-camera aan de voorzijde voor gezichtsherkenning. Naast de iPhone 8 zou Apple ook plannen hebben om een 4,7-inch iPhone 7s en 5,5-inch iPhone 7s Plus op de markt de brengen; beide toestellen zijn gebaseerd op het ontwerp van de iPhone 7 en uitgerust met een lcd-scherm.

   

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :