• ALCATEL TLi014A1 batterij korting tot 30% – 1400mah - 3.7V - Li-ion

  http://www.batterij-pc.nl/

  Als u opzoek bent naar het beste merk nieuwe ALCATEL TLi014A1 Telefoon accu tegen de laagste prijs, bent u bij ons aan het juiste adres. Batterij-pc.nl bieden de hoogste kwaliteit Telefoon accu tegen de laagste prijs , het hoogste niveau van service en het veilige . Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids- en compatibiliteitseisen . TLi014A1 compatible Telefoon accu / batterij.

  Batterij ALCATEL TLi014A1

  • Merknaam: ALCATEL ACCU
  • Type: Li-polymer
  • Batterijcapaciteit: 1400mah
  • Batterijvoltage: 3.7V
  • Kleur: Zwart

  Deze ALCATEL TLi014A1 Telefoon accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

  Deze ALCATEL TLi014A1 Telefoon accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

  Alcatel One Touch OT4010/D OT 4030/D/A OT 5020

  Batterij ALCATEL TLi014A1

  laptop batterij

  Lang leve je Telefoon accu ALCATEL TLi014A1

  Alle lithium-ion Telefoon accu's verslijten over tijd. Goede zorgen kunnen de levensduur van je ALCATEL TLi014A1 batterij aanzienlijk verlengen.

  1. Trek hem niet helemaal leeg
  Lithium-ion batterijen vinden het niet leuk als je ze helemaal tot het laatste beetje leeg trekt. Als je dat een of twee keer doet ben je niet meteen je batterij kwijt, maar doe het vaak genoeg en je verkort de levensduur aanzienlijk.

  2. Houd ALCATEL TLi014A1 accu koel.
  Bewaar de ALCATEL One Touch OT4010/D OT 4030/D/A OT 5020 accu op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Het wordt niet aangeraden de Telefoon accu te bewaren in de koelkast of vriezer. Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan hoge temperaturen.

  3. Gun batterij voor ALCATEL TLi014A1 wat rust.
  Zorg dat de batterij niet te leeg is als je hem eruit haalt. Een ongebruikte batterij verliest langzaam zijn lading, en het is niet de bedoeling dat hij helemaal leeg loopt, dus zorg dat hij minstens halfvol is als je hem verwijdert.

  4. Minder hardware.
  Bluetooth, wifi, muizen en alle andere apparaten die je niet strikt nodig hebt, kun je het beste uitschakelen.

  5. Minder helderheid.
  De achtergrondverlichting van een TFT-scherm verbruikt een heleboel stroom. Stel de helderheid zo in dat je het scherm nog net comfortabel kunt lezen. Batterie ordinateur portable au moins 20% de réduction
  Welkom bij batterij-pc.nl, Aankoop van  batterijen, adapters en elektronische producten, goede en lage Prijs! Wij bieden een groot assortiment Telefoon accu's en adapters voor bijna alle Telefoons. Vul simpelweg het modelnummer of partnummers in en u krijgt direct de resultaten van de producten die wij aanbieden die compatibel zijn met uw Telefoon. De accu / batterij is van prima kwaliteit uiterst betrouwbaar en past gegarandeerd in je Telefoon. 
  Welke vraag of hulp over ALCATEL TLi014A1, neem dan gerust contact met ons op door info@batterij-pc.nl!  Telefoon accu it
  batterij Telefoon jp
  Telefoon accu's pl
  akku Telefoon de
  Telefoon batterij es
  batterij van de Telefoon ru

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :