• Apple kondigt evenement aan voor woensdag 7 september

  Apple heeft maandag uitnodigingen verstuurd voor een evenement op woensdag 7 september in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco in de Verenigde Staten. Op het evenement wordt vermoedelijk onder andere de nieuwe generatie iPhones aangekondigd.

  De presentatie wordt live uitgezonden via een speciaal daarvoor ingerichte site van de gigant uit Cupertino. De uitzending begint om 18:00 uur Midden-Europese tijd of 10 uur 's ochtends in San Francisco.

  Naast de langverwachte iPhone 7 en 7 Plus, zal waarschijnlijk ook een nieuwe versie van Apple Watch getoond worden. Daarmee wordt het de eerste update voor het slimme horloge dat anderhalf jaar geleden voor het publiek beschikbaar kwam. Vermoedelijk blijft het uiterlijk hetzelfde, maar zijn er verschillendewijzigingen aan de hardware doorgevoerd, zoals een toegevoegde gps-chip, een 16nm-soc en meer accucapaciteit.

  Het geruchtencircuit spreekt ook al langer over een nieuwe MacBook Pro, maar of er een nieuwe versie op het evenement getoond gaat worden, is niet duidelijk. Onder andere de site Macrumors.com twijfelt aan het officieel aankondigen van een nieuwe MacBook Pro tijdens dit evenement, al zou die vermoedelijk wel nog dit jaar verschijnen.

  Ook zullen waarschijnlijk de releasedata van verschillende nieuwe besturingssystemen officieel bekendgemaakt worden, zoals die van iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10. iOS 10 en watchOS 3 zouden respectievelijk op 16 en 23 september voor het publiek verkrijgbaar zijn. Het al enige tijd in bètafase verkerende macOS Sierra verschijnt mogelijk aan het eind van de maand september.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :