• Apple’s AirPods zijn letterlijk 'uitstekend'

  Omdat de iPhone 7 geen traditionele koptelefoon-ingang heeft, komt Apple onder meer met draadloze oordopjes: AirPods. En die zien er letterlijk uitstekend uit.

  Draag je de AirPods, dan steken ze als kleine antenne’s uit je oren. Dat blijkt onder meer uit onderstaande foto van CNET-redacteur Scott Stein, die momenteel online de ronde doet. Niet iedereen is even gecharmeerd van het ontwerp, blijkt uit reacties op internet.

  De dopjes zien er vermoedelijk wat vreemd uit omdat er veel technologie in verborgen zit, zoals de zogeheten W1-chip. Die zorgt ervoor dat de AirPods in verbinding staan met een iPhone of MacBook of zelfs Apple Watch - er komt geen Bluetooth aan te pas.

  De chip detecteert ook wanneer je de dopjes in- of uit doet, zodat de muziek  automatisch kan starten en stoppen. Verder zit er een microfoon ingebouwd om mee te bellen of Siri aan te sturen, en er is een batterij aanwezig die het vijf uur lang moet volhouden.

  Los te koop

  De AirPods zijn los te koop en kosten 179 euro. Je kunt ook andere (bluetooth)-koptelefoons en oordoppen gebruiken in combinatie met de iPhone 7, als je die al hebt. Of headsets met draad, want daarvoor levert Apple een aparte adapter mee.  

   

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :