• Apple start verkoop van iPhone 8 mogelijk in oktober

  Apple zal in oktober beginnen met de verkoop van de iPhone 7s, 7s Plus en iPhone 8, zo claimt het Chinese Economic Daily News (EDN) op basis van bronnen uit de toeleveringsketen van het bedrijf. Recentelijk werd er gesuggereerd dat de iPhone 8 pas op een later moment op de markt zou worden gebracht vanwege de productieopbrengst van nieuwe componenten.

  Nieuwe iPhones komen op tijd

  Lancering iPhone 8 in oktober

  De Japanse website Mac Otakara suggereerde eerder dit jaar dat de iPhone 8 één tot twee maanden na de iPhone 7s en 7s Plus zou worden gelanceerd. De doorgaans goed geinformeerde KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo is van mening dat de iPhone 8 met oledscherm in september zijn debuut gaat maken, maar dat consumenten zullen worden geconfronteerd met ernstige tekorten tot laat in oktober of november, twee maanden later dan gebruikelijk. Sindsdien zijn er meer analisten en sites geweest die met vergelijkbare claims zijn gekomen, hoewel we in het verleden ook hebben gezien dat deze informatie in veel gevallen klakkeloos van elkaar wordt overgenomen.

  Het Chinese Economic Daily News (via DigiTimes) bracht op maandag naar buiten dat de lancering van de nieuwe iPhones niet is vertraagd, en dat de productiecapaciteit van onderdelen met betrekking tot de nieuwe iPhones vanaf volgende maand wordt opgeschroefd.

  “Leveranciers in de toeleveringsketen van de iPhone, inclusief Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (chips), Zhen Ding Technology (PCB), Kinsus Interconnect Technology (PCB) en Simplo Technology (accu), zijn klaar op de productie van iPhone-onderdelen op te schroeven in juni. TSMC begint op 10 juni met de productie van de Apple A11 en de chips zullen in de tweede helft van juli in grote aantallen worden geleverd.”

  Ondertussen zouden Foxconn, Winston en Pegatron, partners van Apple die de iPhone assembleren, het wervingsproces in China willen versnellen ter voorbereiding op de massaproductie van de nieuwe iPhone 8.

  Verwachte veranderingen

  De verwachting is dat de iPhone 8 een geheel nieuw glazen ontwerp krijgt met een bijna randloos oledscherm, waarbij de vingerafdruksensor mogelijk is geplaatst onder het glas, mits Apple de technische uitdagingen kan overwinnen. Andere mogelijke functies zijn onder meer draadloos opladen, een verticaal geplaatste cameramodule met twee lenzen en een 3d-camera aan de voorzijde voor gezichtsherkenning. Naast de iPhone 8 zou Apple ook plannen hebben om een 4,7-inch iPhone 7s en 5,5-inch iPhone 7s Plus op de markt de brengen; beide toestellen zijn gebaseerd op het ontwerp van de iPhone 7 en uitgerust met een lcd-scherm.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :