• ASUS G75VW-DH7 Laptop Adapter voor ASUS FA180PM111 serie UltraBook 19.5V--9.23A, 180W

  http://www.batterij-pc.nl/adapter-Slim-19.5V-9.23A-17547.htm

  ASUS G75VW-DH7 Laptop Adapter

  Hoge kwaliteit ASUS G75VW-DH7 Laptop Adapter,100% nieuw,12 maanden garantie.

  Merken : ASUS Laptop Adapter 
  Capaciteit : AC 100V - 240V 50-60Hz
  Voltage : 19.5V--9.23A, 180W 
  Grootte:5.5mm×2.5mm

  partnummers:
  Outlet: 3 prong
  Connecter size: 5.5mm×2.5mm(ref to the picture).
  One Power cord is included with this adapter for FREE(fit your country )
  Please Note: Please make sure the DC output and Connecter size of ac adapter are the same as above listing before you bid!!!

  FA180PM111 G55VW-RS71 G75VW-DH7


  modellen:
  ASUS FA180PM111 serie UltraBook

   

  Laptop Adapter geschikt voor de ASUS G75VW-DH7 . CE en RoHS gekeurd conform alle Europese richtlijnen voor elektronische onderdelen. Deze ASUS G75VW-DH7 adapter is voor 100% geschikt als vervaning van uw originele Asus X550LB-NH52 R33030 N17908EXA1208UH EXA1208EH adapter. Deze adapter is voorradig en kan direct geleverd worden. Bestelt u op werkdagen voor 18:00, dan wordt de adapter vandaag nog verstuurd en morgen geleverd.

  Deze ASUS G75VW-DH7 Laptop Adapter is van hoge kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijs die wij kunnen bieden. Elke adapter in onze webshop is uitvoerig getest volgens onze strenge kwaliteitsrichtlijnen en levert daarom absoluut optimale prestaties. Wij staan voor 100% achter ons product en kunnen daarom 30 dagen "Niet goed, geld terug" aanbieden voor deze ASUS G75VW-DH7 adapter.

  Op deze G75VW-DH7 Laptop Adapter krijgt u 12 maanden garantie. Daarnaast bieden wij een unieke 30 dagen geld-terug garantie: indien u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze altijd terugsturen en uw geld terug krijgen,En neem contact met ons op : info@batterij-pc.nl .

  Tips voor veilig gebruik van uw G75VW-DH7 Laptop Adapter :

  De volgende tips zijn belangrijk voor veilig gebruik en zorgen voor maximale prestatie van uw adapter :

  • Voorkom deze situatie door het niet mogelijk de adapter te buigen op elk punt in de buurt van de laptop . Waakzaam over dit kan voorkomen , of voor extra veiligheid , kan de kabel worden versterkt met een popsiclestok en tape.

  • De Adapter , gemakkelijk geïdentificeerd als de box in het midden van de stroomkabel kan worden vernietigd door oververhitting . Zorg ervoor dat u te beschermen tegen deze door ervoor te zorgen dat de Adapter niet wordt bedekt of direct naast geplaatst om de laptop . Luchtstroom zal de Adapter afkoelen tot een duurzaam niveau , maar het voorkomen van contact met de lucht zal snel oververhit raken en bak de elektronica in het vak . Voorkom Schade .

  • Er zijn andere middelen van beschadiging van een lichtnetadapter die moeten worden vermeden . Zorg ervoor dat de adapter te gebruiken in veilige plaatsen waar het geen struikelblok vormen . De plotselinge druk toegepast wanneer iemand struikelt over de kabel van de adapter en de laptop kan beschadigen .

  • Bij gebruik van een universele laptop voeding , is het essentieel om de juiste spanning te identificeren . Met behulp van spanning die te laag is kan dwingen de laptop te berusten deels op de batterij . Teveel spanning kan de batterij vernietigen .

  • Net als alle elektronica , power adapters zijn gevoelig voor waterschade en dienovereenkomstig moeten worden beschermd . Wees voorzichtig bij het gebruik van de adapter rond wateren of zelfs drankjes . Contact met te veel water kan schokken of kortsluiting veroorzaken . Een kortsluiting in de kabel kan een stroomstoot die kan zeer schadelijk zijn voor de laptop veroorzaken.

  • Gebruik nooit apparaten in een omgevingstemperatuur van 60° C (140F) of hoger.

  • Zorg dat uw apparaat altijd voldoende mogelijkheid heeft om af te koelen. Dek nooit uw apparaat af en zorg dat ventilatieroosters altijd vrij zijn. Zet een notebook altijd op een stevige vlakke ondergrond. Het is niet aan te raden een notebook op schoot of een stoel of bank neer te zetten.

  Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [VS, Italië, Polen, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan, Rusland]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.

  ASUS G75VW-DH7 Adaptadores de corriente del ordenador portátil >>ASUS G75VW-DH7 Adattatore PC Portatile >> ASUS G75VW-DH7 Laptop Adapter>>> ASUS G75VW-DH7 adapters>>>ASUS G75VW-DH7 ノート用ACアダプター>>>ASUS G75VW-DH7 Zasilacz>>>зарядные устройства для ASUS G75VW-DH7

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :