• Batterij van de laptop ontploft

  Heel enkel gebeurt het wel eens: Relaxt languit op de bank, laptop op schoot en u surft wat op internet. Dan een harde knal, u ziet een vlam uit de laptop komen en het lijkt alsof u ineens over een rookmachine beschikt. De batterij van de laptop is ontploft.

  Kapotte laptopbatterij

  Het klinkt heel onheilspellend en dat is het eigenlijk ook wel. Maar overal zitten er natuurlijk wel eens fabrikantfouten in materiaal. Zo kan een laptopbatterij ook net ergens een klein foutje hebben zitten waardoor deze ontploft. De schrik is hoog en materiaal gaat verloren, maar wat doet u daarmee? Het is mogelijk om hiervoor een claim te sturen naar de leverancier.

  Schadevergoeding ontplofte laptop

  Volgens het wetboek mag u een claim sturen, als er sprake is van schade. Schade op gebied van dingen, van materiaal. Een ontplofte batterij is dus wel degelijk materiaal, en de gehele laptop kan daardoor als verloren beschouwd worden. Dus ja, u kunt dit claimen. Maar wellicht is er meer stuk gegaan, de bank waar u op lag, de broek die onder de laptop zat, of misschien is het nog een gradatie erger en was een ziekenhuisbezoek noodzakelijk. De bank, de broek en de ziekenhuisrekening, u mag het allemaal claimen. Een emotionele schadevergoeding zit er echter niet in.

  Technologie en ontwikkeling

  Gelukkig draait de technologie op volle toeren en gebeuren dit soort zaken niet zo vaak. Fouten worden immers gauw ontdekt en vernieuwingen en verbeteringen worden altijd weer toegepast op producten.

   

  BOSE 404600 voor Bose SOUNDLINK I II III Li-ion 2300mah 11.1V/12.4v

  BOSE 063404 voor BOSE SOUNDLINK Mini I serie Li-ion 2230mAH/17Wh 7.4V

  ACDP-160D01 laptop adapter voor Sony TV XBR-49X800D KD-49XD8588

  A13-045N2A KP.0450H.001 laptop adapter voor Acer Aspire Switch 11 12 V,Acer Chromebook 11

  R35737 laptop adapter voor Clevo N151SC

  MSI BTY-M6D  voor MSI GT780R GT663R GT660R Li-ion 7800mAh 11.1V

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :