• Computer waterschade oplossing

  De aanwezigheid van vocht van welke aard zal invloed hebben op uw computer te laten functioneren. Als u een computer gebruikt met waterschade, kan de accu korte en veroorzaken een groter probleem met de interne onderdelen van uw computer. Bovendien kan dit eventueel overbelasting van uw stopcontact en leiden tot een probleem met uw huis verlichting, en zelfs risico stroomonderbrekingen. Echter, tot vaststelling van een computer met waterschade is niet zo moeilijk als men zou denken.

  Wat die u nodig hebt

  • Hoofd schroevendraaier
  • Föhn
  • Meerdere droge handdoeken
  • Haal direct uw computer uit het stopcontact. Bovendien, de interne batterij uit de behuizing aan de onderkant van uw computer verwijderen. Om dit te doen, moet u ingedrukt houden het release-tabblad gelegen naast het pak van de batterij en schuif de pack gratis van de computer. Dit is zeer belangrijk, zodat u doen niet het risico steeds geschokt wijl trying voor positiebepaling een water-beschadigde laptop.
  • Open de computer door het eerste verwijderen van de schroeven onder van de laptop die het lichaam bij elkaar te houden. Vervolgens Verwijder de twee schroeven waarmee het scherm van de laptop op zijn plaats houden. Dit zal worden gevestigd niet op de bodem, maar op de achterkant van de laptop in de buurt van het stopcontact.
  • Verwijder de harde schijf van de sleuf zijn geplaatst door unscrewing de twee schroeven vanaf elke hoek van het station en het gratis glijden van de computer. Maak een notitie van de manier waarop u handschriftherkenning hebt verwijderd, omdat als je hem terug in ondersteboven, de computer zal niet werken. Controleer de vaste schijf voor vocht. Als vocht aanwezig is, druk naar beneden met een handdoek om eventuele onmiddellijke vocht te verwijderen, maar doen niet vegen de harde schijf als dit het vocht bewegen kan in plaats van verwijderen. Föhnen is extra vocht dat overblijft.
  • Scheiden van de laptop scherm van het lichaam door zachtjes te trekken tot op het scherm totdat de twee zilveren haringen zijn verwijderd uit hun “slots”. Zorg ervoor dat niet los van de twee draden die van het scherm naar het moederbord leiden te maken. Scheiden van de twee helften van de kunststof behuizing om interne onderdelen van de computer bloot te leggen.
  • Schroef de metalen plaat dat betrekking heeft op het moederbord, en zet het opzij. Neem foto’s van de binnenkant van de computer zodat zul je een referentiekader vormt wanneer elk van de onderdelen opnieuw te installeren. Beginnen met een overzichtsfoto van het hele ding, dan close-up foto’s van de afzonderlijke items.
  • Koppel de onderdelen één tegelijk en beginnen ze te drogen op dezelfde manier zoals je deed de harde schijf. Na drogen volledig, laat zitten de onderdelen ’s nachts te drogen ook.
  • Installeer alle onderdelen de exacte manier waarop u deze verwijderd, en terug te verwijzen naar de foto’s die u in stap 5 nam zodat u alles correct opnieuw installeert. Gratie van het pak van de batterij en de computer weer inschakelt. Als niets was onherstelbaar beschadigd, moet uw computer functionele weer.

  Tips & waarschuwingen

  • Als uw computer niet werkt nadat u deze stappen uitvoert, moet u om het te nemen naar een computer reparatieservice om erachter te komen welke onderdelen moeten worden vervangen. Omdat je nu hoe alles is aangesloten weten moet, kunt u geld besparen door gewoon kopen het deel en het zelf installeren in plaats van het betalen van de reparateur van de computer om het te doen.
  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :