• De verschillen: Samsung Galaxy S7 versus de nieuwste Galaxy S8

  Naar alle waarschijnlijkheid lanceert Samsung zijn nieuwste vlaggenschip op woensdag 29 maart. Dan houdt Samsung een persconferentie en dat zal over zijn nieuwste vlaggenschip gaan, de Samsung Galaxy S8. Is het een kopie van zijn voorganger? Als we alle geruchten mogen geloven zeker niet! De nieuwste Galaxy S8 krijgt verschillende innovatieve upgrades. Wij hebben de verschillen tussen de Samsung Galaxy S7 en de S8 even op een rijtje gezet.

  Schermgrootte

  Het beeldscherm van de nieuwe Galaxy S8 wordt een stukje groter dan zijn voorganger. De nieuwe Samsung krijgt een 5,8 inch in plaats van een 5,1 inch beeldscherm. Ook zijn grote broer, 
  naar verwachting de S8+, is groter met 6,2 inch versus 5,5 inch. Het beeldscherm van de nieuwste Galaxy zal de gehele voorzijde van de telefoon bedekken. Rechte hoeken zijn verleden tijd; bij de S8 zie je uitsluitend ronde ‘edge’ randen.

  Geen homebutton

  De Samsung S7 kende natuurlijk zijn vertrouwde homebutton, deze zal je bij zijn opvolger waarschijnlijk niet meer terugvinden. Hierdoor is het design van de S8 nog strakker dan zijn jongere broertjes uit de S-serie. Maar wat moeten we zonder een fysieke homebutton? Samsung heeft de button geheel in het display verwerkt in de vorm van een optische vingerafdrukscan.

  Camera

  De Samsung Galaxy S7 werd al geprezen door zijn goede camera, een van de beste smartphonecamera’s van 2016. Deze camera had een supersnelle autofocus, helder beeld en maakte de scherpste foto’s, zelfs bij weinig licht. Maar de Samsung S8 gaat dat overtreffen! De nieuwe Galaxy camera krijgt een grotere sensor waardoor hij meer licht ontvangt en nog scherpere foto’s zal maken. De frontcamera krijgt ook een behoorlijke update. Namelijk een 8 megapixel frontcamera in plaats van 5 megapixel bij de S7. Nog scherpere selfies!

  Opslagcapaciteit

  Apps downloaden? Video’s opslaan? Met de nieuwste Galaxy heb je geen gebrek meer aan opslagruimte. We kunnen rekenen op een standaard opslagruimte van 64 GB. Daarnaast breid je gemakkelijk uit met een microSD tot 256GB. Een grote upgrade in vergelijking met de S7. Dit toestel beschikt namelijk over standaard 32 GB en is uit te breiden met maximaal 200GB.

  Haarscherp beeld

  De S8 zal je echt gaan verbazen. Met een verwachte resolutie van 3840 x 2160 pixels versus 1140 x 2560 pixels overtreft de S8 de S7 ruimschoots. Samsung heeft voor zulk haarscherp beeld gekozen omdat het over een niet al te lange tijd een nieuwe vr-headset introduceert. En zo dicht op het scherm is een hoge resolutie natuurlijk erg belangrijk.

  Nog snellere processor

  De nieuwste Samsung wordt verwacht met een supersnelle Exynos 8895 chipset. Volgens Galaxyclub wordt het toestel gelanceerd met Android 7.1.1. Nougat en de allernieuwste versie van Samsung’s interface Samsung Experience. Verder worden er nog meer vernieuwingen en fijne features verwacht. Denk aan een Always On Display, een Veilige Map en de veelbesproken digitale assistent.

  Geen koptelefoonaansluiting

  Het was natuurlijk te verwachten. Net als Apple bij de iPhone 7, heeft Samsung er voor gekozen de koptelefoonpoort weg te laten bij het nieuwe toestel. Het is even wennen, maar hierdoor wordt er wel meer ruimte gecreëerd voor een grotere accu.

  Wil je op de hoogte blijven en als eerste rondlopen met de nieuwe Samsung Galaxy S8? Schrijf je dan op de Samsung Galaxy S8 pagina van KPN en je wordt als eerste op de hoogte gebracht.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :