• E-mailaccounts synchroniseren in Gmail en Outlook

  Als je verschillende e-mailadressen gebruikt dan kan het handig zijn om deze allemaal in één keer te checken. In verschillende mailprogramma’s zoals Gmail en Outlook kun je meerdere adressen toevoegen aan je account zodat je al je mail in één keer kunt bekijken. Wij laten je zien hoe je meerdere e-mailaccounts toevoegt aan Gmail en Outlook.

  Stap 1 Gmail– voeg je account toe

  Ga in je Gmail inbox naar ‘instellingen’ en selecteer vervolgens het tabblad ‘accounts en import’. Hier zul je de optie zien staan om ‘e-mail te bekijken uit andere accounts’. Dit is waar je je nieuwe e-mailadres toevoegt aan je Gmail account.

  Stap 2 Gmail- selecteer de juiste gegevens

  Om je e-mailadres succesvol te kunnen toevoegen dien je je in het toevoegscherm aan te melden bij je andere e-mailaccount. Als dit een andere provider is dan Google zelf, zal automatisch POP3 geselecteerd worden voor je e-mailadres.

  Daarnaast moet je ook weten welke serverpoort er wordt gebruikt bij je andere provider. Als je deze gegevens niet hebt, kun je deze opvragen bij de provider. Een veelgebruikte serverpoort voor niet-Gmailadressen is 995.

  Stap 3 Gmail – mailen vanuit alternatief e-mailadres

  Je kunt nu je e-mail van je alternatieve e-mailadres lezen. Wil je ook vanuit Gmail kunnen reageren met dit e-mailadres? Voeg het dan toe aan het kopje ‘mail verzenden als’. Dit is eveneens te vinden onder ‘instellingen’.

  Stap 1 Outlook – je account toevoegen

  In Outlook ga je naar ‘bestand’ en selecteer je vervolgens de optie ‘accountinstellingen’ om je alternatieve e-mailadres te kunnen toevoegen.

  Selecteer ‘nieuw’ en meld je aan bij je alternatieve e-mailadres. Het kan zijn dat, als je probeert je Gmailaccount toe te voegen aan je Outlookprogramma, dit door Google geblokkeerd wordt vanuit veiligheidsredenen.

  Stel in dat geval in bij Google dat je toegang verleent aan minder veilige apps. Google zal je automatisch een e-mailsturen met een link naar deze instelling.

  Stap 2 Outlook – POP- en IMAP selecteren

  Als je moeite hebt met het selecteren van de juiste POP- en IMAP-gegevens dan vind je die op de Microsoft-site. Vaak zal Outlook vanzelf de juiste gegevens selecteren afhankelijk van het emailadres dat je probeert toe te voegen maar mocht dat niet het geval zijn dan kan je het dus even controleren.

  Stap 3 Outlook – Mailen vanuit alternatief e-mailadres

  Als je een e-mail wil versturen vanuit je alternatieve e-mailadres dan open je simpelweg een nieuwe e-mail en selecteert onder ‘van’ het adres van waaruit je wil mailen.

  Je kan dit ook standaard veranderen naar je alternatieve adres. Dit doe je door onder ‘instellingen’ ‘email synchroniseren’ te kiezen en als standaard e-mailadres je nieuwe adres te selecteren en op te slaan.

   

  DELL MR90Y voor Dell Inspiron 14 (3421) 14r(5437) 15(3537) 17 15R 17R li-ion 65Wh/6cells 11.1V

  BOSE 404600 voor Bose SOUNDLINK I II III Li-ion 2300mah 11.1V/12.4v

  CLEVO 6-87-W370S-4271 W370BAT-8 voor Clevo W350ET W350ETQ serie Li-ion 5200mah/76.96Wh 14.8V

  DA-50F25 laptop adapter  voor LG NB3740 S34A1-D Sound Bar

  SAMSUNG T9500C voor Samsung Galaxy Note Pro12.2 Galaxy SM-P900 P905 Li-ion 9500 mAh=36.10Wh 3.8V

  ADP-180NB BC laptop adapter voor MSI GT70 2PC-1043US

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :