• Een nieuwe update voor Windows 7 en 8.1 verwijdert eindelijk de vervelende Windows 10-upgrademelding. Logisch ook, want gratis upgraden is inmiddels niet meer mogelijk.

  Specifiek zorgt de Windows Update ervoor dat de Get Windows 10-app weer van systemen verwijderd wordt. Daarmee lijkt er een einde te komen aan het hoofdpijndossier voor gebruikers van oudere Windows-versies, die helemaal niet wilden overstappen.

  Microsoft introduceerde het programmaatje om Windows 10 onder de aandacht te brengen, maar werd daar telkens agressieverin. De applicatie werd meermaals aangepast, waardoor het telkens lastiger werd om de upgrade te weren. 

  Oplossing

  Zodoende zagen Windows 7/8.1-gebruikers zich genoodzaakt om Windows Update uit te schakelen, of software te installeren die de notificatie buiten de deur hield. Verhalen van computers die uit zichzelf de ongewenste update uitvoerden, kwamen dikwijls voorbij.

  De nieuwe update komt automatisch binnen. Het betreft een uitrol, dus niet alle gebruikers krijgen de update tegelijk binnen.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :