• Elke dag een ander bureaublad met Dynamic Theme

  Wil je je dagelijks laten verrassen door mooie foto’s op zowel je bureaublad als je vergrendelingsscherm? De app Dynamic Theme schotelt je desgewenst iedere dag een nieuwe achtergrondfoto voor en synchroniseert die op al je Windows-toestellen.

  Bing of Spotlight

  Dynamic Theme is een gratis reclamevrije app voor Windows 10 en Mobile, die je kunt downloaden uit de Windows Store. De maker heeft de ‘look and feel’ van de Windows 10-systeeminstellingen nagebootst, zodat de app native lijkt. Wanneer je de app voor het eerst opent, kom je in het tabblad Achtergrond, waar je de instellingen voor de bureaubladachtergrond aanpast. Hier kun je aangeven dat je toch liever het bureaublad wil zien dat je in de instellingen van Windows hebt opgegeven (maar dan had je deze app niet nodig). Verder kun je de dagelijkse foto van Bing of Spotlight gebruiken. Dynamic Theme haalt automatisch de meest recente afbeelding op van deze diensten. Heb je liever één bepaalde afbeelding uit een van deze twee bronnen dan kies je Eén Bing afbeelding of Eén Spotlight afbeelding. Via de knop de knop Bekijk geschiedenis kun je door het beeldmateriaal bladeren dat je al hebt ontvangen. Zo kun je dus ook die ene mooie plaat van vorige week als standaardafbeelding kiezen.

  Synchronisatie

  Afhankelijk van de aanleverdienst die je hebt gekozen in het tabblad Achtergrondga je naar de opties Dagelijkse Bing afbeelding of Dagelijkse Windows Spotlightafbeelding. Hier geef je aan of je een melding wilt ontvangen wanneer een nieuwe foto beschikbaar is. Je kunt deze afbeeldingen hier ook laten gebruiken als dynamische tegel (in het startmenu) voor Dynamic Theme. Je stelt hier ook de verzamelmap in waarin de app alle gedownloade afbeeldingen zal opslaan, zodat je ze later opnieuw kunt gebruiken. En met de optie Synchronisatie laat je al deze instellingen op al je toestellen overbrengen.

  Vergrendelingsscherm

  Kies je aan de linkerkant Vergrendelingsscherm, dan ben je bij de opties om voor dit scherm dezelfde keuzes te maken als voor je bureaubladachtergrond. Je selecteert een formaat: VullenPassenRekken of Centreren. Ook hier kun je deze instellingen weer laten synchroniseren met al je Windows-toestellen, zodat je pc, laptop, Windows-tablet en Windows-telefoon hetzelfde vergrendelingscherm hebben.

   

  ACER AL15A32 voor Acer Aspire E5-522 E5-522G E5-532 E5-532T E5-573 li-ion 37Wh 14.8V

  Slim 19.5V 9.23A laptop adapter voor ASUS AC/DC Adapter FA180PM111 Charger

  DELL T54FJ YKF0M voor Dell E5420 E6420 E6430 E6520 E6530 Li-ion 40Wh/4CELL 14.8V

  BOSE 404600   voor Bose SOUNDLINK I II III Li-ion 2300mah 11.1V/12.4v

  ACDP-100D01 laptop adapter voor Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01

  DELL YFDF9   voor Dell Latitude 3340 3350 Li-ion 5800mah/65Wh 11.1V

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :