• Fingertip Gyro voor nieuwe Trend

  Games

  Fingertip Gyro zijn momenteel de nieuwe hype. Deze trend kwam Schijnbaar uit het niets en nu wil iedereen een te hebben. Het is de perfecte speelgoed voor mensen die snel nerveus of verveeld en hebben altijd iets met je vingers te doen. Veel mensen vinden het gaat als volgt en de Fingertip Gyro is precies goed. Hieronder vindt u erachter te komen wat er precies is een Fingertip Gyro waar de voordelen zijn en voor welk publiek is het meest geschikt is.

  Wat is een Fingertip Gyro?

  Games

  Ken je mensen die constant druk op de pen, trommelen vingers op de tafel, spelen met je haar of kleding of kauwen op je nagels? Dit gebeurt meestal onbewust, maar kan vervelend zijn. Juist voor deze mensen die hebben zulke of andere eigenaardigheden, de vingertoppen gyro is perfect. De term Fingertip Gyro komt uit het Engels en het is samengesteld uit de woorden Fidget en spinners. Het woord is rusteloosheid en hyperactiviteit en het woord spin betekent "cirkel". Componeerde de term Fingertip Gyro kan dus worden vertaald als rusteloosheid of hyperactiviteit gyro gyro. Hieruit blijkt dat de Fingertip Gyro ideaal speelgoed . Wiebelen kan een uitdrukking van onrust, zenuwachtigheid of verveling, kan de toestanden worden gecombineerd. De Fingertip Gyro kan misschien helpen om te stoppen friemelen. Er wordt vaak gezegd dat het een apparaat om stress te verminderen. In het product wordt ook vermeld dat de Fingertip Gyro ook kunnen helpen met ADD, ADHD en autisme.

  Wat is de Fingertip Gyro gebouwd en hoe werkt het?

  Games

  De Fingertip Gyro is een top. Je houdt hem tussen je vingers en laat hem gaan. De kleine speelgoed past perfect in de hand. In het midden is een lichtlopende kogellagers. Daarom kan de spinner erg lang over een periode van enkele minuten draaien. U kunt vooruit en achteruit, draai de spinner. Het verplaatsen van een veel plezier kan verslavend werken. Het is aangenaam stil, dus er zijn geen andere stoort normaal in de ruimte, in tegenstelling tot de hokken waar de Click Clack nog de zenuwen kunnen belasten. De oppervlakken zijn vaak voorzien van bekledingen of afgedrukt. Als gevolg van de rotatie het gevolg van het feit dat, afhankelijk van de Fingertip Gyro mooie kleur en glans effecten. Er zijn zelfs Spinner met licht effect dat schijnen door de ingebouwde LED's in het donker.

  Wat kan de Fingertip Gyro goed zijn?

  Games

  Er wordt gezegd dat de spinner stress, nervositeit en verveling strijd en de gave van innerlijke rust en sereniteit kan geven. Een andere taak is om te helpen bij het verbeteren van hun concentratie. Of dit waar is, is het moeilijk te zeggen. Waarschijnlijk is het verschilt van persoon tot persoon. Dit roept veel ouders zich afvragen of ze hun kind een spinner moet kopen. Er is geen reden, want het kan geen kwaad, maar goed, want beter dan je nagels te bijten, bijvoorbeeld, is het zeker. De kosten zijn laag en het kind is een veel plezier in het. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor volwassenen die ook kan worden gewonnen voor Fingertip Gyro. In bijzondere situaties kan de Fingertip Gyro zeer nuttig zijn, bijvoorbeeld bij mensen die gestopt zijn met roken. Als ze missen de sigaret in zijn vingers, kan de spinner ter hand worden genomen. Zelfs als het roken het gaat tot op zekere hoogte een kwestie van omgaan met de vingers. Een groot voordeel van de kleine speelgoed, dat het overal kan worden genomen en gebruikt met sat.

  De voordelen van de vingertop Gyroscopen:

  Games

  • Vingertop Gyro kan met rusteloosheid, helpen stress en nervositeit
  • kan verlichten in ADHD en autisme
  • wanneer verveling ideaal werkgelegenheid
  • perfecte afleiding voor kinderen en volwassenen
  • slechte gewoonten en ondeugden als vingernagels kauwen, roken of tussendoortjes afleren (in plaats van de vingertop gyro in de hand)
  • plezier en werkt op vele geruststellende
  • kan bevorderen concentratie
  • zijn klein en kan overal worden genomen met geëxecuteerd
  • meestal gunstig om te kopen
  Games Hand Spinner Finger Spinner EDC Fidget Spinner ADHD Focus Anxiety Relief Toys  € 5.91
  Games Rainbow EDC Fidget Triangle Hand Spinner Metal ADHD Autism Focus Finger Toys  € 5.04
  Games Four Leaves Rainbow EDC Fidget Hand Spinner Alloy Finger Focus ADHD Autism Kids Toy Gyro  € 6.26
  Games Six Leaves Spinner Fidget Special Type New Hot Toy EDC Hand Finger Spinner  € 7.14
  Games Tri-Spinner Fidget Toys Pattern Hand Spinner Metal Fidget Spinner and ADHD Adults Children Educational Toys Hobbies € 9.98
  Games Hand Spinner Tri Fidget Finger Fingertip Gyro Steel Ball Desk Toy EDC Kids Adult € 5.44
  Games LED light Fidget Hand Spinner Torqbar Brass Finger Toy EDC Focus Gyro Gift € 5.44
  Games Fidget Finger Fingertip Gyro Desk Focus Toy EDC Kids Adult € 6.35
  Games Rainbow Color EDC Hand Spinner Fidget Finger Fingertip Gyro Kids Adult Focus Toy € 7.25
  Games Tri Fidget Finger Fingertip Gyro Desk Toy EDC Kids Adult € 6.35

  Fazit

  De hype in dit land heeft inderdaad nu pas gebruikt, maar nieuw is, is niet zo'n een ingenieus anti-stress speelgoed. Het wordt gebruikt in de VS voor een aantal jaren voor therapeutische doeleinden, in het bijzonder in het werken met kinderen met verschillende aandoeningen. Het is nu al veroverd de schoolpleinen, maar ook de kantoren. Het goede ding is: de vingertop gyro kan worden gebruikt in vrijwel elke situatie en overal, bijvoorbeeld in de metro, in de trein, op kantoor, in de wachtkamer, terwijl u TV kijkt, ontspannen en nog veel meer. Natuurlijk, situaties bieden waarin aan te passen aan nervositeit, agitatie, angst of stress. De vingertop Gyro kan dan helpen om te ontspannen. In autisme of zenuwachtig kinderen, kan hij niet alleen het ideaal zijn, maar het is snel favoriete speeltje, zullen ze houden om het te nemen in de hand.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :