• Gerucht: komende iPhone krijgt drukgevoelige homeknop met haptische feedback

  De iPhones die Apple naar verluidt in september gaat introduceren, bevatten volgens een nieuw gerucht geen fysieke thuisknop meer, maar een drukgevoelige variant met haptische feedback. De Plus-versie van die iPhone krijgt twee camera's aan de achterzijde.

  Het duale camerasysteem van de grotere iPhone, de aangepaste homeknop en de afwezigheid van de audio-aansluiting zijn de voornaamste eigenschappen van de komende iPhones, claimt Bloomberg. Het ontwerp van de komende iPhones verschilt nauwelijks van dat van de huidige iPhone 6s-modellen, maar de twee binnenste lijnen voor de antenne, die zichtbaar zijn aan de achterkant van de iPhone 6s-smartphones, zijn niet aanwezig bij de komende versies. Het gerucht is afkomstig van bronnen van Mark Gurman, die voorheen voor 9to5Mac schreef en daar met grote regelmaat betrouwbare informatie over toekomstige Apple-producten naar buiten bracht.

  Met het behoud van het ontwerp van de iPhone 6s stapt Apple af van zijn tweejaarlijkse bijwerking van de behuizing. Bloomberg spreekt dan ook niet van de 'iPhone 7', maar niet bekend is welke naam Apple gaat hanteren voor de toestellen. In 2017, het jaar waarin de iPhone tien jaar bestaat, zou Apple zijn iPhone weer een grotere metamorfose geven.

  Het bericht van Bloomberg bevestigt eerdere geruchten. Vooral over de aanwezigheid van twee camera's bij de grotere iPhone ontstond de afgelopen maanden onduidelijkheid: sommige geruchten spraken van de komst van twee iPhone 7 Plus-modellen, waarvan er een twee camera's zou krijgen. Bloomberg noemt die mogelijkheid niet. Eerder werd via de Wall Street Journal, de krant die vrijwel altijd correct over toekomstige Apple-producten bericht, bekend dat er geen 16GB-iPhone 7-modellen komen: de minimale opslaghoeveelheid wordt 32GB.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :