• goedkoop DELL PKH18, Koop DELL PKH18 laptop accu's

  http://www.batterij-pc.nl/
  batterij DELL PKH18- de goedkoopste batterij DELL PKH18 55WH 7.4V 100% Geschikt voor DELL XPS 12-L221x/ XPS 12D-1708,Wij garanderen DELL PKH18 accu hoge kwaliteit, lage prijs,1 jaar garantie, goede service, DELL PKH18 batterij veilig betalen - batterij-pc.nl

  Batterij DELL PKH18 - 55WH - 7.4V - Li-ion

  Home > DELL laptop accu > accu DELL PKH18 > ac adapter

  Batterij DELL PKH18

  korting tot 30%, SLA OP € 22.51

  • Merknaam: DELL ACCU
  • Type: Li-ion
  • Batterijcapaciteit: 55WH
  • Batterijvoltage: 7.4V
  • Kleur: Zwart
  • Normale prijs: € 75.03
  • Onze prijs: € 52.52

  Deze DELL PKH18 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

  Deze DELL PKH18 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

  DELL XPS 12 Ultrabook
  DELL XPS 12 9Q33/ XPS 13 9333
  DELL XPS 12-L221x/ XPS 12D-1708

  Als je de batterij in topconditie wil houden en je geen zorgen wil maken of die wel het einde van de dag zal halen, dan pas je jouw gewoontes best aan. Hieronder helpen we je alvast op weg.

  1. Onmiddellijk uit het stopcontact zodra opgeladen
  Volgens Battery University is het op lange termijn schadelijk voor je PKH18 batterij als je die in het stopcontact laat wanneer je smartphone volledig opgeladen is, zoals je misschien ’s nachts doet. Zodra je smartphone 100% is opgeladen komt de batterij onder een zogenaamde “spanning” te staan als je die niet loskoppelt. Battery University detailleert uitvoerig hoe dit komt op een wetenschappelijke manier, maar ze vatten het ook netjes samen: wanneer volledig opgeladen, haal de smartphone dan uit het stopcontact. Vergelijk het met ontspanning voor je spieren na een zware inspanning. Je zou je ongetwijfeld nogal belabberd voelen als je uren non-stop zou trainen
  2. Ga niet voor de volle 100%
  Dat is helemaal niet nodig. Volgens Battery University moeten Li-ion batterijen niet volledig opgeladen worden en is dat zelfs niet aan te raden. In feite is het beter om de DELL PKH18 batterij niet volledig op te laden. Dit klinkt misschien contradictorisch als je een volledige dag wil doorkomen met een opgeladen telefoon, maar laad je smartphone gerust verschillende keren doorheen de dag op. Dat kan helemaal geen kwaad, integendeel.
  3. Opladen zo vaak je kan
  De PKH18 batterij is er veel meer mee gebaat om regelmatig opgeladen te worden doorheen de dag in plaats van een grote oplaadbeurt als de 0% in zicht komt.
  Volgens Battery University is het ideaal om je telefoon op te laden als die 10% capaciteit heeft verloren. Dat is uiteraard niet zo handig voor de meeste mensen daarom raden we aan om je smartphone in te pluggen telkens je daar de kans toe hebt. Het kan helemaal geen kwaad om meerdere keren per dag aan en af te koppelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de batterij langer en beter presteert, maar houdt de batterijcapaciteit ook hoog doorheen de dag. Bovendien hoef je geen schrik te hebben om bepaalde features niet te gebruiken, denk aan location based services, omdat die te veel van je batterij eisen.
  4. Hou het koel
  De batterij van een smartphone is erg gevoelig voor hitte. Het gaat zelfs zover dat fabrikanten vaak aanraden om bepaalde beschermhoesjes te verwijderen tijdens het opladen omdat die hitte vasthouden. Als je merkt dat je smartphone warm wordt als je hem oplaadt dan haal je hem best uit zijn beschermhoes voordat je hem begint op te laden.
  Vermijd ook blootstelling aan de warme zomerzon. Dat kan heel eenvoudig door je smartphone te bedekken. Dit beschermt de levensduur van je batterij. Als je bovenstaande tips in acht neemt, doe je ongetwijfeld een stuk langer met je PKH18 batterij. Hoog tijd dus om het roer om te gooien en enkele mythes overboord te gooien. Succes!

  IT: http://www.ebatteria.it/batteria-dell-PKH18-178919.htm
  JP: http://www.denchiya.org/dell-PKH18-pc-battery-1775541.htm
  PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/dell-PKH18-178882.htm
  DE: http://www.akkusmir.de/dell/PKH18-laptop-akku/178623
  FR: http://www.ruebatterie.fr/dell-PKH18-batterie-2861.htm
  ES: http://www.portatil-bateria.es/DELL-PKH18-baterias-55WH-192056.htm
  US: http://www.outeccbattery.com/55wh-dell-xps-12-l221x-9q33-13-9333-replacement-battery-PKH18-7-4v.html
  RU: http://twobattery.com/PKH18-battery-DELL-b1775550.htm

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :