• Google Maps voor Android laat gebruikers kaarten op geheugenkaart opslaan

  Google Maps voor Android heeft een update gekregen die het mogelijk maakt om offline kaarten op te slaan op een geheugenkaart. Voorheen was het enkel mogelijk om de kaarten op het interne geheugen te bewaren. Ook voegt de update een wifi-only-modus toe.
  In de wifi-only-modus maakt Google Maps alleen verbinding met de servers als er een wifi-verbinding actief is. Navigeren is dan mogelijk op de delen van de kaart die zijn opgeslagen op de smartphone, of wanneer er verbinding is gemaakt met een wifi-netwerk. Bij gebruik van mobiele netwerken zal de app geen poging doen om kaarten bij te werken.
  Bij het opslaan van kaarten voor offline gebruik vraagt de Maps-app voortaan of gebruikers de kaart op het interne geheugen willen bewaren, of dat ze de ruimte van de sd-geheugenkaart willen aanspreken, mits die aanwezig is.
  Verder heeft Google meer taxidiensten geïntegreerd in de app. Naast Uber-ritjes toont Maps in drie steden in Indonesië voortaan de ritprijs met GO-JEK en later worden nog tien steden toegevoegd. Verder werkt Google in Azië samen met Grab en in een aantal steden in Ierland, Polen, Italië, Oostenrijk, Rusland en Israel zijn de diesten van Gett, Hailo en MyTaxi toegevoegd. De taxidiensten zijn zowel vanuit de Android- als iOS-app zichtbaar bij het opvragen van een route.
  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :