• Google voegt Play Store-ondersteuning toe voor Acer R11 en Chromebook Pixel

  Gebruikers van de Acer R11 en de Chromebook Pixel uit 2015 hebben, als zij gebruikmaken van de ontwikkelaarsversie van Chrome OS, nu toegang tot de Play Store. Tot nu toe zijn er drie Chromebooks waar Android-apps op geïnstalleerd kunnen worden, later volgen er meer.

  Verschillende bezitters van de Chromebooks melden dat ze nu toegang hebben tot de Google Play Store,schrijft 9to5google. Toegang tot de downloadwinkel voor Android-apps zit in versie 53 van Chrome OS, die verspreid wordt via het Developer Channel.

  Toen Google tijdens zijn I/O-conferentie aankondigde dat Chromebooks ondersteuning krijgen voor de Play Store, beloofde het bedrijf dat er vanaf juni ondersteuning zou zijn voor drie modellen. Naast de Acer en Googles eigen tweede versie van de Chromebook Pixel ging dat om de Asus Chromebook Flip. Die kreegin juni de update, maar nu pas werkt de Play Store ook in combinatie met de Acer R11 en de tweede versie van de Chromebook Pixel.

  Vanaf september zal de functie in de stabiele versie van Chrome OS zitten. De Play Store moet voor het einde van het jaar naar tientallen verschillende modellen komen.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags :
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :