• Hoe het optimaliseren van een Laptop voor Gaming

  Met behulp van een laptop voor gaming kan frustrerend zijn, omdat deze soorten computers meestal niet de beste voor high-end gaming zijn. Er zijn problemen met de koeling en upgrades zijn beperkt. Er zijn stappen die u nemen kunt om uw laptop beter lopen maken voor gaming maar. Dit zijn eigenlijk enkele van dezelfde dingen die je doen kunt om uw laptop sneller voor andere programma’s en de algehele prestaties, ook. Uitvoeren van onderhoud en sommige fundamentele wijzigingen in het systeem kan leiden tot betere gameprestaties.

  Wat die u nodig hebt

  • Laptop cooling stand
  • Plaats de laptop op de top van een laptop cooling stand. Wanneer warmte onder een laptop bouwt, het zal vertragen en kan problemen veroorzaken. Met behulp van een koeling stand met fans verdrijft de lucht rond de onderkant van de computer, koeling het terwijl het draait.
  • Schakel visuele effecten gebruikt op de computer die prestaties uit de buurt van games nemen zal. Klik op de “Start”-menu, dan klik met de rechtermuisknop “Computer” of “Mijn Computer”. Klik op het tabblad “Geavanceerd”. Onder “Performance” Klik “Instellingen”. Selecteer de optie “Aanpassen voor de beste prestaties.” Klik op “OK” in beide vensters de wijzigingen moeten worden toegepast, dan sluit de Vensters.
  • Voer Defragmentatie uit op de harde schijf. Vanuit het startmenu, klikt u op ‘Computer’ of ‘Mijn Computer’. Met de rechtermuisknop op “Lokale schijf C:” en kies “Eigenschappen”. Klik op “Schijf opruimen.” Klik op de selectievakjes in naast elk item, tenzij u nodig hebt om die bestanden te houden. Klik op “OK” om de bestanden verwijderd. Deze tools worden overbodige bestanden verwijderd uit de harde schijf van uw computer.
  • Voer Defragmentatie uit op de harde schijf. Vanuit het startmenu, klikt u op ‘Computer’ of ‘Mijn Computer’. Met de rechtermuisknop op “Lokale schijf C:” en kies “Eigenschappen”. Klik op het tabblad van de “extra” en selecteer “Nu defragmenteren.” Voer het programma Defragmentatie. Dit hulpprogramma beweegt rond de gegevens op de harde schijf, zodat het sneller kan worden betreden.
  • Sluit alle programma’s die u niet nodig hebt, met inbegrip van die op de achtergrond uitgevoerd. Controleer onderaan rechts van de werkbalk voor de pictogrammen die aangeven van geopende programma’s af. Alle actieve programma’s naast je spel zal traag wordt. Geheugen en de processor zal door deze programma’s worden gebruikt als je ze niet sluiten.

  Tips & waarschuwingen

  • Gebruik een netwerkkabel in plaats van Wi-Fi voor online gaming met een laptop om de beste verbindingssnelheid.

  HP AT02XL HSTNN-C75C voor HP ElitePad 900 G1 Table

  ADP-90YD_B 90W laptop adapter voor Asus B43V B53V

  633196-001 PS-6221-7 PCA222 laptop adapter voor HP Power Supply s5-1321cx D10-220P PSU 220W

  ADS-40FSG-19 laptop adapter voor LG E1948S E2242C E2249 E1948 PC

  PA-1121-16 laptop adapter voor Lenovo IdeaPad Y410p Y510p Y500/59371966 120W

  LENOVO FRU 42T4702 voor LENOVO ThinkPad SL410 SL510

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :