• Hoe Laptop Batterij Levensduur Uitbreiden en Vermijd Herhaalde Replacements

  Hoe Laptop Batterij Levensduur Uitbreiden en Vermijd Herhaalde Replacements Alfred Amuno moreAlfred is een lange tijd leraar en computer enthousiast die werkt met een groot aantal computerapparatuur. Betrouwbaarheid van de laptop is zeer synoniem met de levensduur van de batterij. Hoe dan ook, wat is een laptop zonder langdurige batterij? We dragen allemaal onze laptops buitenshuis zonder de overmaat adapterbagage en hopen op maximale uren.

  Daarom wordt het toch wel mobiel genoemd. Een lithium-ion batterij Laptop batterij mythen Onthoud de oude mythe dat je de nieuwe laptopbatterij voor 12 uur moet opladen voordat je de laptop gebruikt? Ja, herinnert me aan hoe bijgelovig deze dingen kunnen krijgen. Moet je dat vandaag echt doen? Niet echt: De besturingslading en ontlaadcircuit in een moderne batterij werkt zodanig dat wanneer de batterij volledig opgeladen is, de stroom automatisch uitzet, waardoor de stroom alleen naar de laptop wordt gestuurd.

  Hoe een laadsysteem in de wereld 12 uur duren om de maximale lading te bereiken is ondenkbaar. Batterijtechnologie is ontwikkeld van nikkel-gebaseerde NiHM en NiCad naar het moderne lithium-ion (Li-ion), en ondanks zijn tekortkomingen heeft Li-ion-technologie uiteindelijk onze aanpak om batterijen te behandelen, verzacht. Terwijl de bovengenoemde ‘mythe’ met de nikkelbatterij werkte, handelt de Li-ion batterij zich vrij gunstig uit; Maar heeft nog steeds onze hulp nodig. Het hele concept van aangename laadformule voor de laptopbatterij is nog steeds een probleem om te dissecteren. Niemand lijkt goed of fout te hebben over hoe het werkt, maar een eenvoudige vuistregel kan de dag voor jou en ik redden.

  Op het moment van fabricage zijn laptopbatterijen ontworpen voor een periode van ongeveer een tot drie jaar. De bepalende factor is het aantal door het fabrikant toegewezen cycli. De levensduur van één tot drie jaar bedraagt ​​ongeveer 300 tot 600 cycli van oplaad en ontlading. Wat is nu een ladingcyclus? Wanneer u de batterij van de laptop op volle capaciteit opladen (100%) en vervolgens de batterij oplost, heeft uw batterij een volledige ladingcyclus doorgegaan. Nu, als u uw laptop gedurende een aantal dagen aan de macht verbindt, en u nooit meer opladen dan 10%, bent u waarschijnlijk nog steeds in één cyclus actief. Het is dus waar dat een laadcyclus is voltooid als de batterij oplading lager is dan 10% en dat hoe meer de batterij is uitgeput, hoe meer ladingen cyclussen het doorloopt. Lees hier wat Apple over de ladingcyclus moet zeggen.

  Tips om te helpen verlengen laptop batterij leven Als u uw laptop batterij goed begrijpt, kunt u wellicht de pijn besparen om deze te vervangen, tenzij u natuurlijk bent geraakt door de onbeheersbare batterijbug, die langzaam chronisch lijkt te zijn.

  1: Vermijd herhaling van de li-ion batterij om te voorkomen dat u onvermijdelijk vervangt met batterijen, let op hoe u het opladen. Zoals hierboven vermeld, zal het opladen van uw li-ion batterij op korte termijn daadwerkelijk beschadigen tot minder dan 10%. Doe dit alleen als je moet en als laatste uitweg waarschijnlijk vanwege je mobiel schema. Maar houd je alstublieft mee met de adapter en maak er gebruik van als je die kans krijgt. Herhaaldelijke ontlading en opladen (kalibreren) van de batterij verzwakt het daadwerkelijk en u zal de achteruitgang van uw geliefde batterij in de loop der tijd zien.

  2: Gebruik altijd de juiste adapter Het is goed om altijd de juiste adapter voor uw laptop te gebruiken. Vermijd de verleiding om naar de dichtstbijzijnde adapter te gaan, gewoon omdat het op je laptop aansluit. Verschillende adapters worden ingesteld met verschillende spanningen en versterkers. Een adapter met een lichte variatie in versterkers lijkt misschien op korte termijn goed te werken, maar kan eigenlijk het begin van het einde van uw batterij signaleren, zo niet de laptop ook. Ik heb verkeerde adapters gezien die oude Dell laptops doden. Deze laptops verzwakken vrij snel en beginnen te werken bij slak tempo. Zelfs als u de juiste adapter later aanneemt, wordt de schade niet omgekeerd.

  3: Kalibreer uw laptop batterij Wat is kalibratie? Kalibratie houdt in dat de batterij wordt gedrinkt of ontladen op zijn minimale of tot 0%. Dit houdt in dat u de netadapter loskoppelt en de laptop gebruikt totdat de stroom helemaal leeg is, door slaap of slaapstand. Misschien moet u dit doen als u een defecte batterij bezit, of Als u de oude nikkelbatterijen uitvoert. Ik weet dat het bijna een must was om dit te doen met nikkelbatterijen, maar dat moet je zelden met je li-ion batterij doen, maar alleen in geval. Ja, alleen als er een storing van de li-ion batterij opladen tot ongeveer 80% en daar voor altijd blijft, moet u het gewoon volledig loslaten!

  Draai deze batterij voor de laagste stroom en voordat het in de slaapstand komt, breng het naar het BIOS-scherm waar het moet blijven tot de totale batterijafvoer. Het is de moeite waard opnieuw te wijzen dat een gedwongen 0% batterijafvoer daadwerkelijk een andere functionele li-ion batterij kan beschadigen. Dit komt doordat de li-ion batterijen een of andere vorm van kalibratie bereiken, zelfs als ze naar slechts 10% -20% dalen, en dat moet goed genoeg zijn. U kunt daarom uw batterij eenmalig laten vallen of u kunt het minder doen als u uw laptop niet vaak gebruikt. Eenmaal per maand voor een laptop in dagelijks gebruik en eenmaal in ongeveer drie maanden voor een zelden gebruikte laptop zou voldoende moeten zijn.

  4: Vermijd extreme temperaturenExtreme temperaturen zijn berucht om de levensduur van laptopbatterijen op te ruimen. Hoge temperaturen veroorzaken dat componenten in de batterij oververhit raken en zo verzwakken. Hoge temperaturen kunnen worden bereikt bij het spelen van hooggeladen 3D-games voor lange uren en dagen. Degenen die laptops in auto koffers plaatsen voor lange uren laten hun batterijen ook kwetsbaar voor oververhitting. Het verwarmingsprobleem wordt ook gecompenseerd wanneer het bovenstaande gebruik wordt overgeoefend in tropische klimaten, waar de algemene temperaturen de neiging hebben om te plukken. Als u thuis stabiel bent en u denkt dat het systeem oververhit raakt, kunt u overwegen om uw batterij periodiek te verwijderen van de batterij: dit behoudt ook batterijcycli. Overtuig dit niet als u in een plaats woont met een wisselstroomtoevoer, omdat uw laptop kan blijven afsluiten wanneer de stroom wordt uitgeschakeld. Dit kan zelfs meer problemen veroorzaken wanneer de gegevens van uw harde schijf beschadigd raken, of sterven! Dat wil je niet doen.

  5: Als u de stroomtoevoer naar de laptop wilt loslaten wanneer de batterij volledig opgeladen is? Ik denk dat dit een langdurige vraag is die gemotiveerd is door hoe telefoons werken. Wij laden en ontkoppelen telefoons wanneer de batterij niveaus bereikt 100%. In tegenstelling tot de telefoons stromen de laptopbatterijen echter niet voor dagen en we gebruiken ze voor toegewijd werk. De extra twee tot vijf gemiddelde uren batterijgebruik op laptops worden normaal gesproken opgeslagen voor opdrachten buiten en hoeven niet in gevaar te komen.

  Wat is het punt om op batterij te draaien en dan te gaan en te gebruiken wanneer de batterij klaar is? Zoals eerder aangegeven in de hub, opladen een batterij tot 100% en het laadsysteem wordt snel uitgeschakeld. Er is absoluut geen schade aan de accu die in de laptop blijft, tenzij de laptop zelf oververhit raakt. Lithium-ion batterij in smartphones en tabletten vervangen door fotovoltaïsche film, grafeenoxide aThe revolutie op 4G connectiviteit en snellere quad core chips in smartphones en tabletten betekenen dat er iets moet worden opgegeven en de boosdoener is niets anders dan lithium-ion batterij. Als de trend doorloopt, kunnen we mobielapparatuur als workstat gebruiken

  6: Als u de laptopbatterij tijdens normaal gebruik wilt verwijderen? Of u nu de batterij wilt verwijderen of de laptop tijdens gebruik wilt verwijderen, is misschien een kwestie van keuze. Een batterij is op geen enkele wijze beïnvloed door in de laptop te blijven, tenzij anders. Zolang de temperatuur in en rond de laptop koel is, kan de batterij ook blijven. Als u het nodig hebt, verwijder de batterij alleen als u denkt dat de stroomstroom stabiel is, en omdat u het beschermt tegen hitte in de laptop.

  Als aanvullend pluspunt kan u de ladingcyclus tellen. Hahahaha. Opolar LC05 Laptop Cooler met Vacuüm Ventilator (Snelle Koeling, Automatische Temp Detection, 13 Windsnelheid, Uniek Klemontwerp, Compatibel met Koelkussens) Andere veiligheidsmaatregelen om de levensduur van de batterij te verlengen De bovenstaande voorzorgsmaatregelen zijn slechts de basis die u kan helpen uw laptop in de top te houden en een reis in de winkels te voorkomen voor vervanging van batterijen. Hieronder heb ik extra aanvullende voorzorgsmaatregelen beschreven: Wanneer u een nieuwe batterij voor uw laptop koopt, gaat u altijd naar li-ion.

  Als u uw laptop gedurende langere tijd niet wilt gebruiken, moet u de batterij volledig of waar dan ook boven 50% opladen, deze uit de laptop verwijderen en op een droge, koele plaats bewaren. En als u uw laptop al lang niet gebruikt hebt (dat wil zeggen zes maanden), moet u eerst de batterij volledig ontladen en opnieuw opladen als u deze opnieuw gebruikt. 64-bits besturingssystemen hebben de neiging om uw batterij sneller af te voeren dan 32-bits besturingssystemen.

  Laptops die de vroegere besturingssystemen uitvoeren, moeten vaker in de stroom worden aangesloten. Of installeer nog 32 bits besturingssystemen als uw computer 3 GB RAM of minder heeft. 64-bits besturingssystemen lopen beter in platformen die 4 GB RAM en meer hebben.

  Gebruik de stroombeheerfuncties om het leven van uw batterij te verbeteren. Verlaag de tijd die uw laptop nodig heeft om te gaan slapen of in slaapstand te zetten, zodat u de temperatuursnelheden kunt verminderen wanneer u het niet gebruikt. Welke component in uw laptop ligt nog steeds achterover in verband met de evolutie van de technologie? Laptop batterij Harde schijf Geheugen chips AdaptorSee resultaten

   

  ADS-40FSG-19 laptop adapter voor LG E1948S E2242C E2249 E1948 PC

  60W laptop adapter voor Google chrome PA-1650-29 PA-1650-29 PA165029

  DA-50F25 laptop adapter voor LG NB3740 S34A1-D Sound Bar

  PA-1450-26 laptop adapter voor ACER Aspire One 722 AO722 EX2519-C62F Z1401-C2XW

  DELL FV993 PG6RC voor DELL Precision M4600 M6600 serie li-ion 60WH 11.1V

  MSI BTY-M6F voor MSI GS60 serie Laptop Official  Li-ion 4640mAh/52.89WH 11.4V

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :