• Hoe te zetten van de Processor van een Laptop in een Desktop-PC

  Upgraden van de bewerker op uw computer is een sure-fire manier om het nieuw leven inblazen met een oude machine. Een snellere processor versnelt alles wat uw computer doet. Het vereist geen grote operatie te installeren van een nieuwe processor, en de kostenbesparingen over de aankoop van een nieuwe machine zijn enorm. Als u wilt opslaan nog meer, kunt u opnieuw gebruiken van een processor van een laptop. Er is geen inherente verschil tussen de twee soorten processors, dus als de processor van de laptop compatibel met het moederbord is en heeft dezelfde socket, stijl, dan kan worden geïnstalleerd op uw bureaublad.

  Wat die u nodig hebt

  • Laptop bewerker
  • Desktop-PC
  • Kleine set schroevendraaiers
  • Antistatische polsband
  • Thermische plakken
  • Het aarden van uzelf en uw werkplek. Een ontlading van statische elektriciteit kan een computer vernietigen en aarding jezelf elimineert deze dreiging. Voordat u begint met werk, u kunt het verlenen van kwijting de elektriciteit in uw lichaam door het aanraken van een stuk metaal, zoals chassis van de computer. Voor extra bescherming, werken op een vloer van hout of tegels en rubber-zolen schoenen dragen.
  • Wikkel een anti-statische pols band rond uw pols en clip het op een geaarde oppervlak zoals chassis van de computer. Sommige afstandsbedieningpolsbandjes terug te nemen sluit aan op de grond bloembodem van een stopcontact. Als u een van deze, sluit de riem aan op de aansluiting vóór de aanvang van de werkzaamheden.
  • Transactieprobleem bureaublad van de computer. Meestal worden gehouden door een handvol schroeven in de rug. Zodra u deze schroef, moet het geval uit beide omhoog of naar achteren schuiven. Gereserveerd de zaak en de schroeven.
  • Zoek de processor van uw computer. Het zal worden gevestigd op de systeemkaart van de computer, die is de grootste printplaat van de computer. De processor zelf is verborgen onder een grote metalen object met vinnen een heat sink, die helpt verdrijven de hitte van die een processor produceert genoemd.
  • Verwijder het koellichaam door het ontsluiten van een mechanisme dat is die het op zijn plaats en het zachtjes draaien terwijl het omhoog trekken. Forceer het niet. Als het vastzit, wat hitte van toepassing door het opblazen van een haardroger erop, en dan proberen om het te verwijderen weer. Als er een ventilator op het koellichaam aangesloten, zachtjes unplug naar de tros de ventilator verbinden met het moederbord voordat u het apparaat verwijdert.
  • Haal de processor. Dit deel is op zijn plaats gehouden door een hefboom die omhoog kan worden getrokken. De hendel releases van de processor van de hoofdplaats in het moederbord en ook het liften naar boven zodat u kunt het gemakkelijk nemen. Trek voorzichtig uit de processor, recht omhoog tillen en wilt aangeven dat het niet verzorgen.
  • Plaats de nieuwe processor op precies dezelfde manier die de oude processor gericht was. Processors zijn ontworpen om te letterlijk laten vallen op zijn plaats door de kracht van de zwaartekracht. U hoeft niet te duwen op de processor helemaal. Als het niet op zijn plaats vallen, heroriënteren zorgvuldig de processor totdat het valt in de contactdoos. Schuif de vergrendelbare hendel terug op zijn plaats.
  • Installeer uw koellichaam. Breng een dunne laag van thermisch plakken naar de top van de processor. Thermische plakken helpt warmte overdracht tussen de processor en het koellichaam. Gebruik niet uw vinger; Gebruik een wattenstaafje of kunststof applicator om het te verspreiden gelijkmatig. Plaats het koellichaam terug op de top van de processor en opnieuw gaan de “locking” mechanisme. Opnieuw verbinding maken met elke fan aan op netspanning.
  • Opnieuw het geval koppelen door deze te schuiven weer op dezelfde manier die het kwam uit. Schroef de zaak op zijn plaats.

  Tips & waarschuwingen

  • Sommige computer gevallen vereisen verschillende verschillende schroevendraaiers te verwijderen. Als u een schroef met een sterretje-vormige hoofd ziet, moet u een “Torx” schroevendraaier.
  • Als u op een goedkope laptop processor, koop een gebruikte machine met een gebroken LCD of andere groot gebrek. Zorg ervoor dat de processor goed werkt.
  • Als u zich zorgen maakt over statische elektriciteit, zijn er veel gespecialiseerde producten specifiek voor de opheffing ervan tijdens het werken op computers, waaronder Vloermatten en handschoenen.
  • Bij het werken op computers nooit dwingen om het even wat. Stukken zijn ontworpen om te gaan gemakkelijk, maar ze gaan slechts op één manier. Voordat u iets breken, moet dat u zet het op de juiste manier.

  HP AT02XL HSTNN-C75C voor HP ElitePad 900 G1 Table

  ADP-90YD_B 90W laptop adapter voor Asus B43V B53V

  633196-001 PS-6221-7 PCA222 laptop adapter voor HP Power Supply s5-1321cx D10-220P PSU 220W

  ADS-40FSG-19 laptop adapter voor LG E1948S E2242C E2249 E1948 PC

  PA-1121-16 laptop adapter voor Lenovo IdeaPad Y410p Y510p Y500/59371966 120W

  LENOVO FRU 42T4702 voor LENOVO ThinkPad SL410 SL510

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :