• hoge kwaliteit MOTOROLA FL40 telefoon accu’s voor MOTOROLA Droid Maxx 2 XT1565

  Nieuw en lage prijs MOTOROLA FL40 telefoon accu. Deze MOTOROLA FL40 3.8V 3425/3630mAh telefoon accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De MOTOROLA Droid Maxx 2 XT1565 accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

  BATTERIJ MOTOROLA FL40

  Batterijcapaciteit: 3425/3630mAh(min/typ)
  Batterijvoltage : 3.8V

  Home > MOTOROLA laptop accu > accu MOTOROLA FL40 > ac adapter

  BATTERIJ MOTOROLA FL40

  Dit product is ook bekend als:

  Accu’s Geschikt voor modellen

  Motorola Moto X 3a
  Motorola Moto X 3a Dual
  Motorola Droid Maxx 2 XT1565

  BATTERIJ MOTOROLA FL40

  Productbeschrijving

  MOTOROLA FL40 accu Door intensief gebruik van onze telefoon zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo’n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze hoge kwaliteit MOTOROLA FL40 batterij presteert uw FL40 weer als nieuw! Door uw MOTOROLA Droid Maxx 2 XT1565 vaak op te laden en weer te ontladen, slijt de batterij en neemt de capaciteit geleidelijk af. De accu van uw MOTOROLA FL40 is hierdoor sneller leeg dan toen die nieuw was. Uw toestel presteert echter weer als nieuw wanneer u de oude batterij vervangt door deze hoge kwaliteit FL40 batterij! mAh: milliampère-uur De FL40 batterij geeft uw FL40 toestel een capaciteit van 3425/3630mAh. Deze uitdrukking van stroomsterkte van uw accu wordt vaker aangeduid met mAh. Is uw mAh hoog? Dan duurt het lang voordat uw batterij leeg is. Is uw mAh laag? Dan is de kans groot dat uw telefoon zeer spoedig zonder energie raakt.
  Specificaties
  Deze MOTOROLA Droid Maxx 2 XT1565 accu heeft een voltage van 3.8V,De maximale capaciteit van deze accu is 3425/3630mAh. Ampère-uur van een accu geeft aan hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat de accu langer mee kan en dat u minder vaak de accu hoeft op te laden.
  Gebruik
  Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. Door de moderne chipsets die aan boord van de FL40 accu zitten, schakelt de accu de telefoon vanzelf uit als deze bijna leeg is. De lithium-ion accu hoeft dus geen ‘geheugen’ op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu’s wel het geval was. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten tot de accu leeg is, maar deze gewoon op kunt laden wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door slijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 40% opladen en niet voor 100%.
  U kunt deze FL40 accu gerust in de telefoon laten zitten. Het is niet nodig de accu uit de telefoon te halen om deze te sparen. Als de accu na het laden vol is, wordt het laadmechanisme automatisch uitgeschakeld. Let er wel op dat u geen universele adapter gebruikt. Deze kunnen zeer schadelijk zijn voor uw accu in verband met het ontbreken van juiste stroomprogramma’s. Tevens fungeert de eerste cel van de accu als aarde van uw telefoon. Indien u de accu verwijdert, bestaat bij sluiting de mogelijkheid dat uw telefoon beschadigt. Wij advsieren daarom te allen tijde de accu in uw telefoon te laten zitten.
  Tips om de levensduur van de accu te verlengen
  Gebruik de tablet niet tijdens het opladen.
  Zet de tablet uit als je deze niet gebruikt voor een langere periode.
  Voorkom oververhitting, leg je tablet nooit weg op zonnige plekken.
  Gedeeltelijk opladen is beter dan helemaal vanaf 0% moeten opladen. Diepontlading is namelijk slecht voor de accu.
  Alleen als je tablet verkeerd aangeeft hoeveel lading de accu nog over heeft, is het aan te raden om hem 1x volledig op te laden en daarna 1x te ontladen. Doe dit kalibreren niet te vaak: eens in de 2-3 maanden is voldoende.
  Gebruik je de tablet een tijdje niet? Leg hem dan weg op een koele en droge plek en met een acculading van zo’n 40-50%. Dan gaat hij het minst snel achteruit.
  Garantie & repareren
  Tabletfabrikanten geven doorgaans 6 maanden fabrieksgarantie op de accu. Gaat hij in die tijd stuk? Dan zal de fabrikant de accu vervangen. De fabrieksgarantie op de tablet is meestal 2, maar soms 1 jaar. Als de accu het daarna begeeft, kun je hem vrijwel onmogelijk zelf vervangen. Schakel daarvoor de fabrikant of een reparatiebedrijf in, maar houd rekening met een forst prijskaartje van minimaal €90. Lees meer over de garantie op je tablet.
  Externe accu
  Als je vaak onderweg bent of gewoon niet genoeg hebt aan de accu van je tablet, dan kun je ook een losse accu kopen.
  Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info@batterij-pc.nl.

  NL: http://www.batterij-pc.nl/accu-motorola-FL40-179088.htm
  IT: http://www.ebatteria.it/batteria-motorola-FL40-179088.htm
  JP: http://www.denchiya.org/motorola-FL40-pc-battery-1775711.htm
  PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/motorola-FL40-179051.htm
  DE: http://www.akkusmir.de/motorola/FL40-akku/178793
  FR: http://www.ruebatterie.fr/motorola-FL40-batterie-3029.htm
  ES: http://www.portatil-bateria.es/MOTOROLA-FL40-baterias-3425/3630mAh(min/typ)-192227.htm
  US: http://www.outeccbattery.com/3425-3630mah-min-typ-motorola-droid-maxx-2-xt1565-replacement-battery-fl40-3-8v.html
  RU: http://twobattery.com/FL40-battery-MOTOROLA-b1775719.htm

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :