• hoge kwaliteit Samsung T4800E laptop accu’s voor SAMSUNG Galaxy Tab Pro 8.4" SM-T325 T320 T321

  Accu Samsung T4800E Lage Prijs, korting tot 30%. Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde betalingsomgeving middels samenwerking met een Payment Service Provider.
  Dank u voor uw bezoek aan Batterij-pc.Nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen. is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen.

  Batterij SAMSUNG T4800E - 4800mAh - 3.7V - Li-ion

  • Merknaam: SAMSUNG ACCU
  • Type: Li-ion
  • Batterijcapaciteit: 4800mAh
  • Batterijvoltage: 3.7V
  • Kleur: Wit
  • Productcode: ECNM10156_Te
  Batterij SAMSUNG T4800E

  Deze SAMSUNG T4800E laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

  Deze SAMSUNG T4800E laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

  Samsung Galaxy Tab Pro 8.4" SM-T325 T320 T321

  SAMSUNG T4800E Laptop Batterij Onderhoud Tips

  Oplaadbare batterijen zal snel slijten, wanneer ze worden alleen in rekening gebracht voor een korte periode van tijd. Als de laptop niet in gebruik is, zoals voor het slapen gaan, steek de stekker in een stopcontact en laat het op te laden totdat de T4800E batterij vol is.
  Wanneer u voor het eerst een laptop of een elektronisch apparaat dat moet worden opgeladen voordat u deze kunt gebruiken kopen , altijd opladen op volle capaciteit. Een laptop zal werken met slechts een klein beetje van de macht, maar als het niet volledig is veelvuldig wordt toegepast, het zal beginnen om zijn vermogen om een lading vast te houden te verliezen.
  De meeste laptop gebruikers zullen de stekker in het netsnoer zelfs wanneer de batterij is niet laag. Dit is echter ook waardoor de batterij afvoer in kleine stappen. Voordat u de laptop, verwijder de batterij en steek vervolgens de stekker in het stopcontact, zodat de laptop op alleen netstroom. Bewaar de accu op een koele, droge ondergrond en vervang deze wanneer u uitschakelen van de laptop.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :