• Huawei Mate 9 wordt op 3 november geïntroduceerd

  Eerder deze week toonden we je al een marketingrender waarop de Huawei Mate 9 was te zien in acht verschillende kleuren en vandaag is er meer informatie verschenen over de phabet. Huawei heeft de pers namelijk uitgenodigd voor een evenement op 3 november.

  Huawei Mate 9 onthulling

  De uitnodiging bevat geen verwijzingen naar de Mate 9, maar gezien de recente lekken is het aannemelijk dat de smartphone tijdens dit evenement wordt geïntroduceerd. Het evenement zal op 3 november plaatsvinden in München, Duitsland.

  Verder werden er twee foto’s gepubliceerd waarop de voor- en achterkant van de vermeende Mate 9 is te zien in een dummycase, waardoor het ontwerp nog grotendeels verborgen wordt gehouden. Wij hebben echter sterk het vermoeden dat het hier niet gaat om de Mate 9 maar om de Honor 6X, zo is er op de gelekte renders te zien dat er aan de rechterzijde een laserautofocus is geplaatst, terwijl er op de foto’s een led-flitser is te zien. Daarnaast gaat het niet om een tweekleurige led-flitser en zit de camera aan de voorzijde op een andere positie.

  Dubbele camera voor meer licht

  Het uiteindelijke ontwerp zal vermoedelijk beschikken over twee camera’s met een maximale resolutie van 20-megapixels in combinatie met een tweekleurige led-flitser en laserautofocus. De ene sensor zal worden gebruikt om zwart-wit vast te leggen en de ander voor kleur. Huawei claimt dat deze technologie ervoor zorgt dat er meer licht wordt opgevangen.

  De Mate 9 wordt aangedreven door de intern ontwikkelde Kirin 960-soc. Deze 16nm-chip maakt gebruik van de nieuwe Cortex A73-cores in combinatie met 4GB LPDDR4-geheugen. Het scherm is 5,9-inch groot en heeft een 1080p- of Quad HD-resolutie. Verder wordt er gesproken over maar liefst 9 kleurvarianten, een accu met een capaciteit van 4000mAh en een nieuwe EMUI-interface die gebaseerd zal zijn op Android 7.0 Nougat.

  Meer informatie over de lancering van de Mate 9 wordt op 3 november verwacht.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :