• Huawei P10 en LG G6 uitgelekt

  Er zijn foto's van de Huawei P10 en LG G6 uitgelekt. Twittteraar Evan Blass heeft foto's gepubliceerd die lijken op officiële persfoto's. Door de foto zijn de Huawei P10 en LG G6 uitgelekt De smartphones zouden aankomende zondag op het MWC pas worden aangekondigd.

  LG G6

  De foto's lijken officiële persfoto's te zijn en laten de smartphones vanaf alle kanten zien. Het scherm van de LG G6 is bijna randloos en het scherm is ook breder. LG gaf al eerder aan om te kiezen voor een breder scherm met een verhouding van 2:1. De meeste smartphones hebben een verhouding van 16:9.

  Op de zijwaartse foto's is te zien dat de LG G6 aflopende schermranden heeft. Op de achterkant zitten, net als op de LG G5, twee camera's. Het lijkt erop dat LG de homeknop heeft vervangen met een extra stuk beeldscherm. Waarschijnlijk krijgt de smartphone een virtuele thuisknop. LG liet al eerder weten dat de G6 twee 13MP camera's krijgt, waardoor er een brede kijkhoek van 125 graden mogelijk is.

  Op de foto's is ook te zien dat LG definitief is afgestapt van het modulaire design dat werd geïntroduceerd bij de LG G5. De behuizing is dit keer geheel van glas.

  Huawei P10

  Blass plaatste soortgelijke foto's van de Huawei P10. De P10 krijgt een matzwarte metalen behuizing en een dubbele camera. De P9 had ook al een dubbele camera.

  Waar de vingerafdrukscanner bij de P9 op de achterkant zat, lijkt deze bij de P10 aan de voorkant te zitten. Het moet nog blijken of de sensor in de homeknop is verwerkt.

  Beide smartphones worden zondag aangekondigd tijdens een evenement van zowel LG als Huawei.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :