• IFA 2016: Samsung Gear S3 belooft langere accuduur

  Vraag een willekeurige smartwatch-drager wat er beter kan aan zijn slimme horloge, en het antwoord is waarschijnlijk de accuduur. Samsung weet dat ook, getuige de nieuwe Gear S3.

  Voornaamste vernieuwing ten opzichte van de vorige jaar gelanceerde S2, is dat er namelijk gekozen is voor een grotere accu. Daardoor gaat de S3 op één oplaadbeurt drie tot vier dagen mee. Een dag langer dan de voorganger.

  Er komen twee versies uit van het horloge, Classis en Frontier. Qua specificaties zijn ze aan elkaar gelijk, maar de Frontier is een paar gram zwaarder en heeft een sportievere look. Het scherm is iets groter dan de S2, maar de resolutie blijft gelijk.

  Extra stevig

  Dat display is overigens dit keer gemaakt van het nieuwe Gorilla Glass SR+, dat even sterk zou moeten zijn als saffierglas - waar de Apple Watch gebruik van maakt. De ronddraaiende bezel keert ook terug, om de smartwatch mee te bedienen.

  De Samsung Gear S3 is vanaf het vierde kwartaal van dit jaar beschikbaar. Het Classic model is zilverkleurig, het Frontier model is donkergrijs van kleur. Beide modellen hebben een adviesprijs van 399 euro. 

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :