• iPhone 7s, 7s Plus en iPhone 8 krijgen ondersteuning voor snelladen

  De iPhone 7s, iPhone 7s Plus en iPhone 8 beschikken over 3 GB aan werkgeheugen, zo claimt Cowen & Company-analist Timothy Arcuri. Daarnaast zou het drietal beschikking over een verbeterde Lightning-connector, waarmee de accu van de telefoons sneller kan opladen.

  iPhone 7s, 7s Plus en iPhone 8

  Het nieuws van Arcuri spreekt de bevindingen van het Taiwanese onderzoeksbureau TrendForce tegen. Volgens het bedrijf worden alleen de 5,5-inch iPhone 7s Plus en 5,8-inch iPhone 8 uitgerust met 3 GB aan RAM, terwijl de 4,7-inch iPhone 7 het moet doen met 2 GB. Momenteel is de iPhone 7 Plus het enige model in de iPhone-serie met 3 GB-werkgeheugen, echter verwacht Arcuri dat Apple het kleinere 4,7-inch model gaat voorzien van dezelfde hoeveelheid.

  ‘Wat betreft geheugen/opslag configuratie, zullen de drie modellen worden voorzien van 3GB aan werkgeheugen; de 4,7”/5,5”-modellen zullen dezelfde opties krijgen voor opslagruimte als de iPhone 7-serie (32GB, 128GB, 256GB), terwijl de iPhone 8 alleen met 64GB en 256GB te verkrijgen zou zijn. De 5,8-inch iPhone 8 zou tegelijkertijd ook een langere accuduur bieden door gebruik de maken van twee afzonderlijke accu’s.”

  Door meer werkgeheugen toe te voegen aan de iPhone kan data beter worden vastgehouden. Mocht je bijvoorbeeld meerdere tabbladen in de achtergrond open hebben staan op een oudere iPhone, dan zie je geregeld dat deze pagina’s opnieuw worden geopend wanneer je een tabblad opent. Extra werkgeheugen zorgt er simpelweg voor dat er meer apps en pagina’s in de achtergrond actief kunnen blijven, terwijl er eveneens ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe functies.

  Volgens de analist zullen de iPhone 7s, 7s Plus en iPhone 8 ook beschikken over een verbeterde Lightning-connector met USB C Power Delivery voor snelladen. Arcuri baseert zijn claims op basis van bronnen uit de toeleveringsketen van Apple. Eerder dit jaar bracht The Wall Street Journal naar buiten dat de iPhone 8 gebruikt maakt van een USB C-poort voor het opladen van de accu en het verbinden van accessoires. Meer details werden er destijds niet gegeven en vooralsnog lijkt het erop dat de Lightning-poort blijft behouden.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :