• Koop accu voor MICROSOFT BV-T5E Lumia 950 RM-1106 RM-1104 RM-110 McLa

  Deze MICROSOFT BV-T5E Accu smartphone vervanging van hoogwaardige kwaliteit is de voordeligste keuze. De juiste MICROSOFT Accu BV-T5E de beste prijs,snelle levering en altijd 1 jaar garantie!

  BATTERIJ MICROSOFT BV-T5E Lumia 950 RM-1106 RM-1104 RM-110 McLa

  Batterijcapaciteit: 3000mAh/11.6wh
  Batterijvoltage :  3.85V

  Home > MICROSOFT laptop accu > accu MICROSOFT BV-T5E > ac adapter

  BATTERIJ MICROSOFT BV-T5E Lumia 950 RM-1106 RM-1104 RM-110 McLa

  Dit product is ook bekend als:

  Accu’s Geschikt voor modellen

  Microsoft Lumia 950 RM-1106 RM-1104 RM-110 McLa

   

  MICROSOFT BV-T5E smartphone accu vervangen
  Vervangende smartphone accu kopen
  Na een aantal jaren moet een smartphone accu vervangen worden. Hoe lang het duurt voordat u uw smartphone accu moet vervangen is afhankelijk van het merk, de kwaliteit en het gebruiken van de smartphone accu. Hier vindt u informatie over hoe u een smartphone accu moet vervangen, hoe u weet dat deze aan vervanging toe is en waar u op moet letten als u de accu gaat vervangen.

  Wanneer moet u een MICROSOFT BV-T5E smartphone accu vervangen?

  Als de smartphone het aangeeft
  Op basis van de staat van de batterij geeft uw smartphone na verloop van tijd aan dat de accu vervangen moet worden. Meestal krijgt u de melding ‘Overweeg de accu te vervangen’. Deze melding is gebaseerd op de resterende maximale capaciteit van de accu en het aantal laad- en ontlaadcycli dat de accu heeft gehad. Wanneer u deze melding krijgt kunt u er van uit gaan dat de accu inderdaad aan vervanging toe is. Als de accu nog maar heel kort mee gaat
  Een accu gaat in de regel steeds minder lang mee. Dit komt doordat de capaciteit langzaam achteruit gaat maar ook omdat de smartphone in de regel steeds minder efficiënt werkt. Dit komt bijvoorbeeld door achtergrondsoftware die de processor belast of door stof in de smartphone die de koeling belast waardoor deze meer stroom verbruikt. Als de accu steeds minder lang mee gaat, controleer dan of de smartphone stofvrij is en of er niet onnodige achtergrondsoftware loopt. Het kan ook de moeite waard zijn om stroombesparing van de smartphone in te schakelen via het energiebeheer. Helpt dit alles niet, dan is de accu aan vervanging toe.
  Als de accu veel capaciteit verloren is
  Met software van de fabrikant van de smartphone is de resterende capaciteit van de accu uit te lezen. Sommige fabrikanten leveren deze software niet standaard mee. U kunt dan bijvoorbeeld BatteryCare gebruiken om de capaciteit te meten. Als de capaciteit van uw accu erg ver teruggelopen is kan het het waard zijn om een nieuwe accu aan te schaffen zodat u weer langer zonder stroom uw smartphone kunt gebruiken.
  Als de accu niet meer herkend wordt
  Als de accu of smartphone batterij voorheen goed werkte maar nu niet meer herkend wordt is deze in de meeste gevallen defect geraakt. Dit kan door slijtage komen of bijvoorbeeld door een stroompiek waardoor een cel defect is geraakt. U kunt in dit geval proberen de accu uit de smartphone te halen en opnieuw te plaatsen. In sommige gevallen doet de accu het dan weer. Als de batterij helemaal niks meer doet is het aan te raden deze te vervangen. In dit geval geeft Windows vaak een rood kruis door het accu-icoon rechtsonderin uw bureaublad.

  Hoe u een MICROSOFT BV-T5E smartphone accu op de juiste manier in gebruik neemt

  In de handleiding die bij uw smartphone geleverd wordt, staat doorgaans wel beschreven hoe u de accu zo moet behandelen, dat de levensduur in ieder geval niet bekort wordt.
  Toch is het heel belangrijk om uw smartphone accu vanaf het allereerste begin zo goed mogelijk te behandelen. Want alleen zo verlengt u de levensduur ervan maximaal. Een juiste behandeling begint bij: Het eerst volledig opladen van de accu, voordat u de smartphone gaat gebruiken. De smartphone ontkoppelen van het stopcontact, en de batterij helemaal op te gebruiken. Dus totdat de computer zich vanzelf afsluit om de accu te beschermen.
  De smartphone minimaal 2 uur niet gebruiken om de BV-T5E batterij af te laten koelen.
  De smartphone aansluiten op het stopcontact en de batterij weer volledig opladen.
  Herhaal deze procedure een keer of 2 à 3.
  Deze procedure is overigens niet zozeer bedoeld voor het verkrijgen van een zo goed mogelijke accu, waarvan de lading zo lang mogelijk meegaat. Maar is bedoeld om de batterijindicator van de smartphone accu zo goed mogelijk te kalibreren. Zodat deze indicator zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wanneer de accu vol is en wanneer bijna leeg. Het is overigens raadzaam om het kalibreren van de smartphone accu af en toe te herhalen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info@batterij-pc.nl.

  IT: http://www.ebatteria.it/batteria-microsoft-BV-T5E-178827.htm
  JP: http://www.denchiya.org/microsoft-BV-T5E-pc-battery-1775446.htm
  PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/microsoft-BV-T5E-178787.htm
  DE: http://www.akkusmir.de/microsoft/BV-T5E-akku/178529
  FR: http://www.ruebatterie.fr/microsoft-BV-T5E-batterie-2769.htm
  ES: http://www.portatil-bateria.es/MICROSOFT-BV-T5E-baterias-3000mAh/11.6wh-191962.htm
  US: http://www.outeccbattery.com/3000mah-11-6wh-microsoft-lumia-950-rm-1106-rm-1104-rm-110-mcla-replacement-battery-bv-t5e-3-85v.html
  RU: http://twobattery.com/BV-T5E-battery-MICROSOFT-b1775458.htm

  MICROSOFT BV-T5E Batterij.Online winkelen bij batterij-pc.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :