• Koop accu voor MSI GS60 serie Laptop Official BTY-M6F

  Nieuw en lage prijs MSI BTY-M6F laptop pc accu. Deze MSI BTY-M6F 11.4V 4640mAh/52.89WH laptop pc accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De BTY-M6F laptop pc accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

  BATTERIJ MSI BTY-M6F GS60 serie Laptop Official

  Batterijcapaciteit:4640mAh/52.89WH
  Batterijvoltage : 11.4V

  Home > MSI laptop accu > accu MSI BTY-M6F > ac adapter

  Batterij MSI BTY-M6F

  Dit product is ook bekend als:

  Accu’s Geschikt voor modellen

  16H2, GS60, GS60 2PC-010CN, GS60 2PC-279XCN, GS60 2PE-280CN, GS60 2PL-006XCN, GS60 2QC-022XCN, GS60 2QD-478CN, GS60 2QE-215CN, GS60 6QC-070XCN, GS60 6QC-257XCN, GS60 6QE-090CN, GS60 6QE-243CN, PX60

  Productbeschrijving

  MSI BTY-M6F accu Door intensief gebruik van onze laptop pc zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo’n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze hoge kwaliteit MSI BTY-M6F batterij presteert uw BTY-M6F weer als nieuw! Door uw MSI BTY-M6F vaak op te laden en weer te ontladen, slijt de batterij en neemt de capaciteit geleidelijk af. De accu van uw MSI BTY-M6F is hierdoor sneller leeg dan toen die nieuw was. Uw toestel presteert echter weer als nieuw wanneer u de oude batterij vervangt door deze hoge kwaliteit BTY-M6F batterij! mAh: milliampère-uur De BTY-M6F batterij geeft uw BTY-M6F toestel een capaciteit van 4640mAh/52.89WH. Deze uitdrukking van stroomsterkte van uw accu wordt vaker aangeduid met mAh. Is uw mAh hoog? Dan duurt het lang voordat uw batterij leeg is. Is uw mAh laag? Dan is de kans groot dat uw laptop pc zeer spoedig zonder energie raakt.
  Specificaties
  Deze BTY-M6F accu heeft een voltage van 11.4V,De maximale capaciteit van deze accu is 4640mAh/52.89WH. Ampère-uur van een accu geeft aan hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat de accu langer mee kan en dat u minder vaak de accu hoeft op te laden.
  Gebruik
  Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. Door de moderne chipsets die aan boord van de BTY-M6F accu zitten, schakelt de accu de laptop vanzelf uit als deze bijna leeg is. De lithium-ion accu hoeft dus geen ‘geheugen’ op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu’s wel het geval was. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten tot de accu leeg is, maar deze gewoon op kunt laden wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door slijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 40% opladen en niet voor 100%.
  U kunt deze BTY-M6F accu gerust in de laptop laten zitten. Het is niet nodig de accu uit de laptop te halen om deze te sparen. Als de accu na het laden vol is, wordt het laadmechanisme automatisch uitgeschakeld. Let er wel op dat u geen universele adapter gebruikt. Deze kunnen zeer schadelijk zijn voor uw accu in verband met het ontbreken van juiste stroomprogramma’s. Tevens fungeert de eerste cel van de accu als aarde van uw laptop. Indien u de accu verwijdert, bestaat bij sluiting de mogelijkheid dat uw laptop beschadigt. Wij advsieren daarom te allen tijde de accu in uw laptop te laten zitten.
  Tips om de levensduur van de accu te verlengen
  Gebruik de laptop niet tijdens het opladen.
  Zet de laptop uit als je deze niet gebruikt voor een langere periode.
  Voorkom oververhitting, leg je laptop nooit weg op zonnige plekken.
  Gedeeltelijk opladen is beter dan helemaal vanaf 0% moeten opladen. Diepontlading is namelijk slecht voor de accu.
  Alleen als je laptop verkeerd aangeeft hoeveel lading de accu nog over heeft, is het aan te raden om hem 1x volledig op te laden en daarna 1x te ontladen. Doe dit kalibreren niet te vaak: eens in de 2-3 maanden is voldoende.
  Gebruik je de laptop een tijdje niet? Leg hem dan weg op een koele en droge plek en met een acculading van zo’n 40-50%. Dan gaat hij het minst snel achteruit.
  Garantie & repareren
  Laptopfabrikanten geven doorgaans 6 maanden fabrieksgarantie op de accu. Gaat hij in die tijd stuk? Dan zal de fabrikant de accu vervangen. De fabrieksgarantie op de laptop is meestal 2, maar soms 1 jaar. Als de accu het daarna begeeft, kun je hem vrijwel onmogelijk zelf vervangen. Schakel daarvoor de fabrikant of een reparatiebedrijf in, maar houd rekening met een forst prijskaartje van minimaal €90. Lees meer over de garantie op je laptop.
  Externe accu
  Als je vaak onderweg bent of gewoon niet genoeg hebt aan de accu van je laptop, dan kun je ook een losse accu kopen.
  Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info@batterij-pc.nl.

  Wij verzenden naar de Laptop batterij rond Globe [Nederland, VS, Italië, Polen, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan, Rusland]. Bekijk meer laptop batterij. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de accu.
  NL:
  IT: MSI BTY-M6F  voor MSI GS60 serie Laptop Official  Li-ion 4640mAh/52.89WH 11.4V
  JP: MSI 充電池 BTY-M6F  4640mAh/52.89WH 11.4V
  PL: BTY-M6F MSI GS60 seria laptopów Official Bateria pasuje do następujących modeli laptopów
  DE: BTY-M6F akkus für MSI GS60 serie Laptop Official
  FR: MSI BTY-M6F pour MSI GS60 Series Laptop Official
  ES: MSI BTY-M6F Batería compatible para MSI GS60 Series Laptop Official
  US: 40mAh/52.89WH MSI GS60 Series Laptop Official
  RU: MSI BTY-M6F для MSI GS60 Series Laptop Official , Li-ion 4640mAh/52.89WH 11.4V

  Laptop batterij voor MSI BTY-M6F . Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste Laptop batterij, neem dan contact met ons op.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :