• Koop Samsung EB-BT530FBU/C laptop accu’s, Batterij Samsung EB-BT530FBU/C 6800mAh - 3.8V - Li-ion

  Batterij Samsung EB-BT530FBU/C Bij ons koopt u gegarandeerd de Goedkoopste Accu Samsung EB-BT530FBU/C . Batterij-pc.nl de grootste accu Samsung EB-BT530FBU/C leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe Samsung EB-BT530FBU/C batterij, goedkope, snelle levering, goede service.
  Dank u voor uw bezoek aan Batterij-pc.Nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen. is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen.

  Batterij SAMSUNG EB-BT530FBU/C - 6800mAh - 3.8V - Li-ion

  • Merknaam: SAMSUNG ACCU
  • Type: Li-ion
  • Batterijcapaciteit: 6800mAh
  • Batterijvoltage: 3.8V
  • Kleur: Wit
  • Productcode: ECNM10157_Te

  Batterij SAMSUNG EB-BT530FBU/C

  Deze SAMSUNG EB-BT530FBU/C laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

  Deze SAMSUNG EB-BT530FBU/C laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

  GALAXY Tab4 10.1 T530 T531 T535

  Gebruik :

  levensduur van de Batterij Voor EB-BT530FBU/C (en de laad tijden) varieert afhankelijk van vele factoren, waaronder helderheid van het scherm , toepassingen, functies , power management en andere voorkeuren van de klant .Het is een goed idee om screensaver leeg ingesteld op 1 tot 2 minuten van uw notebook en verlaag de helderheid van uw draagbare computer.
  Vermijd het gebruik van een cd of dvd in uw pc . Optische stations verbruiken grote hoeveelheden van de macht te draaien op cd's en dvd's. Kopieer de gegevens die u nodig hebt op een optische schijf naar de harde schijf van uw laptop of een USB-stick voordat u op reis .
  Vermijd zeer warme of koude temperaturen. Extreme temperaturen kunnen be nvloeden SAMSUNG EB-BT530FBU/C accuprestaties en kan zelfs leiden tot blijvende schade. Probeer op te laden en de batterij te gebruiken bij kamertemperatuur.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :