• Kopen van een Laptop op een begroting

  Kopen van een laptop op een begroting vergt wat planning. Voordat u op zoek start, toepassingsgebied uit het bereik van een realistische begroting, overschrijdt beginnend met de worst-case onder prijs en eindigend met uw realistisch kunnen niet-plafond. Noteer een lijst van de software die u wilt uitvoeren en controleren van elke toepassing eisen als je een feature-set, waarmee uw dieptepunt prestatiebehoeften compileren.

  Uw opties beperken

  Neem een harde blik op precies wat je gebruiken deze laptop voor, en afgestemd op uw behoeften aan de onderkant van uw specificaties. Bijvoorbeeld, kies een kleiner scherm als hoeft u niet te kiezen voor een langzamere processor als u alleen tekstverwerkingsdocumenten software zult gebruiken, breed werkbladen openen of bekijken van panoramische beelden. Plan uw aankoop om te minimaliseren van de extra’s die u moeten zult kopen–extra RAM, bijvoorbeeld– en de benodigde invoegtoepassingen vinden in uw budget. Goedkope netbooks maken goede sidekicks voor full-size computers, maar ze missen meestal de optische stations u nodig zult hebben voor software-installatie van cd’s en DVD’s, en niet bieden de prestaties van een instapmodel notebook.

  Gerenoveerde kopen

  Veel computerfabrikanten bieden gerenoveerde apparaten op flinke kortingen. Deze vertegenwoordigen typisch consument rendementen die ondergaan grondige tests, met vervangende onderdelen geïnstalleerd waar eventuele gebreken opdagen. U ontvangt een fabrieksgarantie met deze eenheden, hoewel de garantietermijn van de dekking die op nieuwe systemen worden aangeboden afwijken kan. Sommige gerenoveerde eenheden zijn huidige modellen, terwijl anderen ten minste één hardware generatie achterblijven. Verwacht niet dat een brede selectie.

  Kies winkel demo ‘s

  U kunt soms scoren een goede deal op een vloer demo als u een lokale detailhandelaar bezoekt en zoekt u Weergave-eenheden in verkoop gebracht wanneer nieuwe modellen komen. Controleer deze eenheden zorgvuldig op tekenen dat ze heb zijn bonsde op door kinderen en onzorgvuldig volwassenen, en voor verificatie van de garantiedekking schriftelijk vragen. Als u niet kan ervoor zorgen dat alles werkt terwijl je nog steeds in de winkel, lopen en een betere deal te vinden of uw terugkeer privileges verduidelijken voordat je koopt.

  Student/leraar kortingen

  Of u nu in de hogeschool of onderwijs van school, kan uw huidige identiteitskaart recht op educatieve kortingen op computerhardware en software van de speciale-editie. Veel computerfabrikanten bieden directe kortingen wanneer u hen met een kopie van uw school-ID. verstrekken Sommige scholen systemen in hun boekhandels verkopen en bieden de korting bij de kassa. De leden van het personeel van de school ook in aanmerking komen voor prijs-einden, als ouders van studenten. Een Californië gevestigde not-for-profit, Student Korting Laptops, biedt nieuwe en gerenoveerde computers voor de middelbare school en studenten in de Verenigde Staten.

  Militaire kortingen

  Actieve-duty militair personeel en reservisten met op de basis toegang kunnen in aanmerking komen voor speciale prijzen op hun PostUitwisseling of PX. Verwacht niet dat alle verschillende opties die u in een winkel magazijn-stijl of op een Internet merchant site vinden zou. U zult worden beperkt tot de modellen in voorraad, maar u zult kunnen kopen tegen een korting zonder te wachten op levering. U kunt ook militaire kortingen rechtstreeks door computerfabrikanten.

   

  HP AT02XL HSTNN-C75C voor HP ElitePad 900 G1 Table

  ADP-90YD_B 90W laptop adapter voor Asus B43V B53V

  633196-001 PS-6221-7 PCA222 laptop adapter voor HP Power Supply s5-1321cx D10-220P PSU 220W

  ADS-40FSG-19 laptop adapter voor LG E1948S E2242C E2249 E1948 PC

  PA-1121-16 laptop adapter voor Lenovo IdeaPad Y410p Y510p Y500/59371966 120W

  LENOVO FRU 42T4702 voor LENOVO ThinkPad SL410 SL510

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :