• Lader voor MICROSOFT 0D130G00GXS58 – Laptop-oplader voor MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station Adapter Charger

  Nieuwe en Hoogwaardige Laptop Adapter MICROSOFT 0D130G00GXS58 voor MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station.

  Lader voor MICROSOFT 0D130G00GXS58 – Laptop-oplader voor MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station Adapter Charger

  http://www.batterij-pc.nl/adapter-0D130G00GXS58-179094.htm

  Lader voor MICROSOFT 0D130G00GXS58 – Laptop-oplader voor MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station Adapter Charger

  Ingangsspanning: AC 100V - 240V 1.2A 50-60Hz Output voltage: 15V--6A, 90W Dimension: 7.4*5.0mm,with pin inside(ref to the picture) Merknaam: MICROSOFT Nieuw en lage prijs MICROSOFT 0D130G00GXS58, vervangende Laptop adapters. Deze MICROSOFT 0D130G00GXS58 charger 15V--6A, 90W is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. Adapter Fit Models: Adapter for MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station 
  Adapter Part Numbers:

   1749 PA-1900-38MX MS X937403-002 /RUNNER 0D130G00GXS58

  Modellen:

  Microsoft Surface Pro 4 Docking Station
  Microsoft Surface Book Docking Station

  Lader voor MICROSOFT 0D130G00GXS58 – Laptop-oplader voor MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station Adapter Charger

  Lader voor MICROSOFT 0D130G00GXS58 – Laptop-oplader voor MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station Adapter Charger

  Lader voor MICROSOFT 0D130G00GXS58 – Laptop-oplader voor MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station Adapter Charger

  IS MIJN MICROSOFT 0D130G00GXS58 ADAPTER KAPOT?

  Wanneer uw MICROSOFT 0D130G00GXS58 laptop- oplader niet meer goed werkt is dit heel vervelend. In de meeste gevallen kunt u hierdoor niet meer normaal gebruik maken van uw laptop. Hieronder leest u welke stappen u kunt doorlopen om te achterhalen of uw adapter kapot is of dat er mogelijk een ander defect is dat u kunt oplossen. In sommige gevallen kunt u eenvoudig een ander onderdeel vervangen zonder dat u een adapter hoeft aan te schaffen.
  Welke melding geeft het besturingssysteem?
  Om een goede diagnose te stellen is het belangrijk te kijken welke informatie Windows (of desnoods een ander besturingssysteem) geeft. Dit is meestal de eerste aanwijzing of uw MICROSOFT adapter kapot is. Wanneer uw laptop nog aan gaat kunt u rechtsonderin met uw muis over het batterij-icoon voor aanvullende informatie. Sluit de adapter aan en zorg dat de accu in de laptop zit. Meestal geeft Windows één van de volgende meldingen:
  Aan netstroom, accu wordt opgeladen
  >> Accu en adapter zijn beide in orde
  Volledig opgeladen
  >> Accu en adapter zijn waarschijnlijk beide in orde
  Aan netstroom, accu wordt niet opgeladen
  >> Probleem zit meestal in de accu / batterij
  % resterend
  >> Probleem zit meestal in de laptop- oplader
  Overweeg de accu te vervangen
  >> De accu dient vervangen te worden
  Vooral wanneer de laptop alleen een resterend accu percentage aangeeft en ook niet het icoon van een stekker aangeeft is waarschijnlijk de adapter defect. Het icoontje zou namelijk altijd een batterij en een stekker moeten zijn indien de accu geplaatst is en de adapter is aangesloten. Tevens zou de tekst ‘Aan netstroom’ altijd aanwezig moeten zijn zolang de adapter op de laptop is aangesloten. Zo niet, dan is waarschijnlijk uw adapter kapot. U leest hieronder verder hoe u het probleem van de adapter verder vast kunt stellen. Blijkt uit bovenstaande overzicht dat u een vervangende accu nodig? Kijk dan op onze batterij-pc.nl. Hierop vindt u alle gangbare accu’s voor de goedkoopste prijs online.
  Verwijder de accu en test met alleen de MICROSOFT 0D130G00GXS58 laptop- oplader
  Indien de laptop helemaal niet meer aangaat of de bovenstaande stappen geen uitsluitsel hebben gegeven, kunt u proberen om de laptop op te starten zonder accu. De meest laptops hebben accu’s die eenvoudig te verwijderen zijn uit de laptop. U vindt op de onderzijde van de laptop één of twee schuifjes die u opzij kunt doen waarna u de accu uit de laptop kunt tillen. Verwijder de accu en sluit de adapter aan en kijk of de laptop dan aan gaat. Doet de laptop nog steeds helemaal niks en gaat er ook op de laptop geen enkel lampje branden? Dan is waarschijnlijk uw adapter kapot.
  Gaat de laptop zonder accu wel aan dan is niet uw adapter kapot maar blokkeert uw accu waarschijnlijk het systeem en heeft u een vervangende accu nodig. U vindt een accu voor vrijwel ieder laptop model op onze batterij-pc.nl.
  Werkt het indicatielampje op de adapter?
  De meeste adapter zijn uitgerust met een indicatielampje dat aangeeft of de adapter correct werkt. Dit lampje hoort aan te gaan wanneer u de adapter op de stroom aansluit. Indien dit lampje niet aangaat is de adapter kapot of zit er een defect in de stroomtoevoer. Om de stroomtoevoer als oorzaak uit te sluiten, raden we aan een ander stopcontact en zo mogelijk een ander netsnoer – indien van toepassing – te gebruiken. Veel adapters gebruiken universele netsnoeren, dus u kunt een netsnoer van een andere, werkende adapter uitproberen om te kijken of de adapter dan wel werkt.
  Werkt de adapter correct met een ander netsnoer? Dan is waarschijnlijk uw netsnoer defect. Een dergelijk netsnoer kunt u bij een bouwmarkt of electronicazaak krijgen.
  Gebruik een multimeter
  Een multimeter is een apparaat waarmee u de spanning en stroomsterkte van de adapter kunt uitlezen. Hiermee kunt u dus meten of de adapter nog de juiste spanning levert. Bij de meeste adapters is de binnenkant de positieve en de buitenkant van de plug de negatieve pool. U kunt dit ook zien op het label onderop de adapter. Wanneer u de multimeter op de juiste punten van de adapter aansluit zou er een spanning te lezen moeten zijn. Het exacte voltage vindt u terug op het label op de onderkant van de adapter. Adapter Bestellen
  Indien u de multimeter juist heeft gebruikt en de adapter geeft geen of een afwijkende spanning dan is de MICROSOFT 0D130G00GXS58 adapter kapot. Indien de adapter een te hoge of te lage spanning geeft raden we u aan de adapter direct weg te gooien en niet meer aan te sluiten op uw laptop. Een onjuiste spanning kan schade aanbrengen aan uw laptop. Indien dit het geval is heeft u een nieuwe adapter nodig.
  Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [VS, Italië, Polen, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan, Rusland]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.

  NL:Lader voor MICROSOFT 0D130G00GXS58 – Laptop-oplader voor MICROSOFT
  IT: 0D130G00GXS58 portatili adattatore per MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station
  JP: 0D130G00GXS58 互換ノート用ACアダプター MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station
  PL: Zasilacze do MICROSOFT 0D130G00GXS58
  DE: 0D130G00GXS58 MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station ladegerät Netzteile/Adapters
  FR:Chargeur alimentation secteur MICROSOFT 0D130G00GXS58.
  ES: Adaptador: MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station
  US: Charger Adapter and Cord for MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station
  RU: 0D130G00GXS58 сетевой адаптер зарядные устройства для MICROSOFT Surface Pro 4 Docking Station

  Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :