• Lenovo Yoga Book krijgt Chrome OS-versie

  Eén van de meest verrassende producten van IFA 2016 was de Yoga Book van Lenovo. De hybride laptop heeft een toetsenbord dat eveneens dienst kan doen als tekenoppervlak en notitieblok. Het resultaat is een toestel dat als clamshell-laptop, Wacom-tekentablet en een klassieke tablet gebruikt kan worden.

  Momenteel is de Yoga Book verkrijgbaar in twee varianten, namelijk een versie met Android en één met Windows 10. De review van de Windows-versie lees je op TechPulse. De variant met Windows is honderd euro duurder en werkt te traag met de Intel Atom x5-processor. De Android-versie is wellicht de betere keuze, maar de Yoga Book blijft beperkt tot een kleine nichegroep.

  Onze redacteur vond dat de Yoga Book tot een nieuw niveau getild kan worden door het toestel met Chrome OS aan te bieden. Lenovo heeft deze boodschap goed begrepen en heeft een Chrome OS-versie van zijn hybride laptop aangekondigd. De Yoga Book met Chrome OS zal volgend jaar worden gelanceerd en in eerste instantie wil Lenovo de drie varianten blijven aanbieden. Het bedrijf verwacht echter dat Android en Chrome OS in de toekomst samen zullen smelten, zo weet Laptop Mag.

  Een exacte lanceringsdatum is voorlopig niet bekend. Ook de prijs heeft Lenovo nog niet gedeeld, al ligt deze waarschijnlijk in lijn met de andere versies van de Yoga Book, welke 499 en 599 euro kosten.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :