• LG BL-51YF batterij korting tot 30% – 3000mAh - 3.8DVC - Li-ion

  De LG BL-51YF is een extra accu voor je LG laptop. Deze BL-51YF accu is geschikt voor de LG G4 LS991 Sprint. ervoor dat jou laptop met gemak de hele dag door kan worden gebruikt. Deze Nieuwe lage prijs LG BL-51YF accus van LG is uitvoerig getest en levert daarom een betrouwbare voeding voor je laptop. Op onze producten wordt 12 maanden garantie verleend. Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug!

  Batterij LG BL-51YF - 3000mAh - 3.8DVC - Li-ion

  • Merknaam: LG ACCU
  • Type: Li-ion
  • Batterijcapaciteit: 3000mAh
  • Batterijvoltage: 3.8DVC
  • Kleur: Zilver
  • Productcode: ECNM10144_Te

  Batterij LG BL-51YF

  Deze LG BL-51YF laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

  BL-51YF

  Deze LG BL-51YF laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

  LG G4 H815
  LG G4 H810 AT&T
  LG G4 LS991 Sprint
  LG G4 VS986 Verizon
  Batterij LG BL-51YF

  LG BLP571 Laptop Batterij Onderhoud Tips

  Oplaadbare batterijen zal snel slijten, wanneer ze worden alleen in rekening gebracht voor een korte periode van tijd. Als de laptop niet in gebruik is, zoals voor het slapen gaan, steek de stekker in een stopcontact en laat het op te laden totdat de BLP571 batterij vol is.
  Wanneer u voor het eerst een laptop of een elektronisch apparaat dat moet worden opgeladen voordat u deze kunt gebruiken kopen , altijd opladen op volle capaciteit. Een laptop zal werken met slechts een klein beetje van de macht, maar als het niet volledig is veelvuldig wordt toegepast, het zal beginnen om zijn vermogen om een lading vast te houden te verliezen.
  De meeste laptop gebruikers zullen de stekker in het netsnoer zelfs wanneer de batterij is niet laag. Dit is echter ook waardoor de batterij afvoer in kleine stappen. Voordat u de laptop, verwijder de batterij en steek vervolgens de stekker in het stopcontact, zodat de laptop op alleen netstroom. Bewaar de accu op een koele, droge ondergrond en vervang deze wanneer u uitschakelen van de laptop.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :