• LG G6 krijgt groter scherm en waterdichte behuizing

  De verwachting is dat de LG G6 volgende maand op het Mobile World Congress in Barcelona wordt aangekondigd en dankzij een teaser van het bedrijf hebben we een goed idee gekregen waar het bedrijf in de afgelopen 12 maanden aan heeft gewerkt. Volgens de fabrikant is de LG G6 dankzij zijn grotere scherm en kleinere waterdichte behuizing de ideale smartphone.

  LG G6

  Groter scherm en waterdicht

  Het komt niet als een complete verrassing dat de G6 wordt voorzien van een groter scherm, want eerder deze week onthulde LG een nieuw 5,7-inch scherm met een beeldverhouding van 18:9 en een resolutie van 2880 x 1440 pixels. Het 2:1-scherm is uitermate geschikt voor de multi-window functionaliteit van Android Nougat.

  Bovendien is het scherm, dunner en lichter, met een dikte van minder dan 1 mm en een 20% kleinere bezel aan de bovenzijde en 10% aan de zijkanten, in vergelijking met standaard lcd-schermen (2560 x 1440 pixels). De kleinere bezels zorgen ervoor dat de behuizing relatief compact blijft, ondanks het grotere formaat van het scherm.

  Daarnaast bevestigde LG in 2016 al dat het afscheid neemt van het modulaire ontwerp van de G5. Gebruikers kunnen daardoor niet langer eenvoudig de accu verwisselen, maar het bedrijf is er naar eigen zeggen wel in geslaagd om de behuizing waterdicht te maken. De video suggereert dat alle nieuwe features van de G6 zijn gebaseerd op de feedback van klanten en de telefoon moet daarom de “ideale smartphone” worden.

  Dubbele camera aan achterzijde

  Over de rest van de specificaties is minder informatie beschikbaar, maar het ligt in onze voor de hand dat de G6 wordt aangedreven door de Snapdragon 835-soc van Qualcomm in combinatie met 4GB lpddr4-geheugen. Eerder verschenen renders bevestigden ook dat de smartphone is uitgerust met twee camera’s aan de achterzijde en een 3,5mm-koptelefoonaansluiting.

  De onthulling van de LG G6 zal in februari plaatsvinden.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :