• LG toont volledig randloze G6

  Het scherm van de LG G6 wordt waarschijnlijk volledig randloos. Dat is te zien op de afbeelding die LG bij hun uitnodigingen voor het MWC heeft gevoegd.

  Big Screen

  Uit eerdere gelekte beelden bleek al dat de LG G6 een vrijwel randloos scherm zou krijgen. In hun uitnodigingen voor het speciale LG-event tijdens het Mobile World Congress plaatst LG echter een afbeelding van een telefoon met een volledig randloos scherm. 

  Een belangrijke eigenschap van de G6 wordt het 5,7-inch QHD+ display. LG heeft al laten weten dat het scherm bijzonder breed wordt met een aspect ratio van 2:1. Op de afbeelding geeft LG aan dat de G6 een groot scherm krijgt, dat door het ontbreken van randen toch makkelijk in de hand past.

  Metaal

  Eerder lekten er al enkele afbeeldingen van een vrijwel randloze LG G6. De meest recente afbeeldingen tonen een metaalkleurige G6 met twee camera's en een vingerafdruksensor op de achterkant van het toestel.

  Uit de afbeeldingen van het lek blijkt dat LG waarschijnlijk volledig afstapt van het modulaire ontwerp van de LG G5. Op de foto's heeft de G6 een USB-C poort en een koptelefooningang.

  Keuze

  Wordt de LG G6 dan toch volledig randloos? Of hebben gebruikers de keuze tussen een randloos model en een G6 met een kleine rand? De tijd zal het leren. Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona organiseert LG een LG G6 Day op 26 februari. Deze dag zal de telefoon worden aangekondigd.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :