• Microsoft brengt camera-app voor iPhones uit

  Microsoft heeft een camera-app voor Apple iOS-apparaten uitgebracht. De app heet Pix en maakt ook voor en na het indrukken van de sluiterknop foto's, zodat achteraf het beste resultaat gekozen kan worden. Ook voert de app automatische verbeteringen uit.

  Microsoft presenteert Pix als een slimme camera-app die het voor gebruikers gemakkelijker moet maken om goede foto's te maken. De app herkent mensen in beeld en past de belichting, focus en kleur aan zodat de personen zo goed mogelijk in beeld komen.

  Volgens Microsoft zorgt het maken van meerdere opnames er ook voor dat de beeldkwaliteit wordt verbeterd. Door de beelden te combineren zou ruis verminderd worden. Alle bewerkingen worden achter de schermen uitgevoerd, zonder dat de gebruiker daar invloed op uit kan oefenen.

  Ook voordat de gebruiker de knop indrukt om een foto te maken, worden er al opnames gemaakt. Deze worden een bepaalde tijd vastgehouden in het buffergeheugen en zodra de gebruiker een foto maakt, worden ook de voorgaande momenten opgeslagen. Dat moet er voor zorgen dat foto's ook lukken als er nét te laat op het knopje is gedrukt.

  De app bevat ook een Hyperlapse-functie. Video's die gemaakt worden vanuit Pix worden automatisch gestabiliseerd en kunnen versneld worden afgespeeld voor een timelapse-effect. Microsoft bracht eerder al een Hyperlapse-app uit voor Android.

  Als de app tijdens het maken van een foto beweging in beeld detecteert, wordt er ook een 'Live Image' gemaakt. Dit is een bewegende foto en die wordt gemaakt door alle beelden die in de burstopname worden vastgelegd samen te voegen tot een korte animatie. De gratis app werkt op de iPhone 5s en nieuwere modellen, mits iOS 9.0 of hoger is geïnstalleerd.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags :
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :