• Microsoft houdt Windows 10-evenement op 26 oktober

  Microsoft heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement dat plaatsvindt op 26 oktober. Naar eigen zeggen draait het daarbij om Windows 10. Het is de verwachting dat het bedrijf onder andere een Surface-all-in-one zal presenteren.

  Het Redmondse bedrijf maakt zelf weinig details bekend over het evenement, naast de vermelding dat Windows 10 in het middelpunt zal staan. Ars Technica meldt op basis van eigen bronnen dat de nadruk zal liggen op de toekomst van het besturingssysteem. Microsoft heeft in augustus de komst van twee grote Windows 10-updates in 2017 bevestigd. Het is daarnaast mogelijk dat Microsoft met nieuwe informatie komt met betrekking tot de Xbox en oem-apparaten.

  Los daarvan gaan de geruchten dat Microsoft een Surface-all-in-one zal presenteren. Eerdere berichten gingen ervan uit dat deze eind oktober beschikbaar zal komen. Het apparaat zou bekendstaan onder de codenaam 'Cardinal' en beschikbaar komen in drie versies met 21, 24 en 27"-schermen. Er was toen ook sprake van een nieuwe Surface Book die eind deze maand zou verschijnen, maar daar zijnverschillende bronnen niet zeker van.

  Het is niet te verwachten dat er nieuwe Band-wearables aangekondigd zullen worden, Microsoft maakte onlangs bekend te stoppen met deze producten. Ook de verwachte Surface-telefoons zullen waarschijnlijk pas later aangekondigd worden.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :