• Microsoft maakt Windows 10-updates significant kleiner

  Met de verjaardagsupdate van Windows 10 introduceerde Microsoft verschillende verbeteringen aan zijn updateplatform. Je kreeg meer controle over het tijdstip waarop updates werden geïnstalleerd en de zogenaamde ‘actieve uren’ werden geïntroduceerd. Binnenkort zal je Windows-updates nog meer toejuichen. Microsoft heeft immers nog enkele verbeteringen achter de hand gehouden.

  Windows Insiders kunnen vanaf nu gebruik maken van het nieuwe Unified Update Platform (UUP). Eén van de grootste voordelen van UUP is de afname in de downloadgrootte van updates. In differentiële downloads zitten enkel de veranderingen die gemaakt zijn aan Windows 10 vervat, in plaats van de volledige update. Het is echter bij grote updates dat de voordelen van UUP echt naar boven komen. Microsoft belooft namelijk dat de downloadgrootte voor grote updates 35 procent kleiner zal zijn.

  “Door UUP uit te rollen, verminderen we de updatedata die naar toestellen worden gestuurd en voeren we minder processing uit op deze toestellen. Dit is met name van belang voor toestellen die gebruik maken van Windows 10 Mobile,”legt Microsoft uit in een blogpost.

  Sinds de uitrol van Windows 10 heeft Microsoft al meer dan vierhonderd toestellen geüpdatet. Dankzij UUP zal Microsoft in staat zijn om sneller updates naar Windows 10-computers uit te rollen. Ook zullen mensen met een gelimiteerd internetabonnement minder vaak in de problemen raken door een grote update.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :