• MICROSOFT S89S voor DC 12V 2.58A Car Charger Charging for Microsoft Surface PRO 3 Tablet S89S

  MICROSOFT S89S voor DC 12V 2.58A Car Charger Charging for Microsoft Surface PRO 3 Tablet S89S

  Specificaties

  Batterijcapaciteit: 10-15VDC
  Batterijvoltage: DC 12V 2.58A

  S89S Adapter

  De S89S MICROSOFT adapter levert DC 12V 2.58A en kost € 31.15. Onderaan de pagina vindt u een complete lijst met notebook modellen waarvoor deze adapter geschikt is. Op deze S89S adapter zit 12 maanden garantie en een 30 dagen retourrecht, waarbinnen u de adapter kosteloos kunt retourneren.

  Voltage

  Het voltage van deze S89S adapter bedraagt 19. Dit voltage dient gelijk te zijn aan uw huidige of vorige adapter. Het voltage mar 10% afwijken, hetgeen inhoudt dat een 18,5V en 19V adapter compatibel zijn maar een 16V en 19V adapter niet. In de regel mag het verschil oplopen tot maximaal 1,5V. U vindt het voltage aan de onderzijde van uw oude S89S adapter of onder op uw laptop. Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen op info@batterij-pc.nl.

  Laptop Adapter Ampere

  Het amperage is de eenheid van stroomsterkte van de Microsoft Surface PRO 3 Tablet S89S adapter. De waarde geeft het maximale amperage aan dat de adapter bij maximale belasting kan leveren. Dit mag altijd hoger zijn dan het amperage van uw laptop of van uw originele adapter. Dit betekent uitsluitend dat de adapter meer vermogen heeft en dus meer stroom kan leveren indien dit nodig is, maar dit niet doet tenzij de laptop hierom vraagt. Indien u hierover vragen heeft kunt u contact opnemen met ons op info@batterij-pc.nl voor deskundige advies.

  Adapter Plug

  De afmeting van de plug of tip is bepalend bij het aanschaffen van een nieuwe adapter. Indien de tip een andere afmeting heeft kan het zijn dat deze niet past op uw MICROSOFT laptop. Deze adapter heeft een maat van {%TIP%}. Het is vaak lastig de binnenmaat zelf op te meten. Controleer de afbeeldingen van deze S89S en de onderstaande lijst met modellen om zeker te zijn van compatibiliteit.

  Package Content:
  1X DC 12V 2.58A Car Charger Charging for Microsoft Surface PRO 3 Tablet S89S

  Spare

  Op deze onderzijde van uw huidige adapter vindt u het partnummer, S89S. Dit is een nummer van de fabrikant, aan de hand waarvan u de adapter kunt identificeren. Er zijn echter meerdere adapters die nummer S89S kunnen hebben. Om uitsluitsel te bieden kunt u in de lijst met laptop modellen onderaan de pagina uw laptop model zoeken. Indien uw model hier staat, is dit de juiste adapter voor uw laptop. Kunt u uw model niet op onze site vinden kunt u met ons contact opnemen op info@batterij-pc.nl

  MICROSOFT S89S voor DC 12V 2.58A Car Charger Charging for Microsoft Surface PRO 3 Tablet S89S

  MICROSOFT S89S voor DC 12V 2.58A Car Charger Charging for Microsoft Surface PRO 3 Tablet S89S

  Garantie en retourneren

  Bij batterij-pc.nl staan wij voor service en kwaliteit. Wij bieden daarom op deze Microsoft Surface PRO 3 Tablet S89S adapter, net als op alle andere producten, een jaar volledige garantie binnen welke termijn u recht heeft op een vervangend exemplaar mocht er een defect optreden. Tevens heeft u 30 dagen de tijd kosteloos te retourneren.

  Blader door onze zustersites over de hele wereld

  MICROSOFT Surface PRO 3 Tablet S89S Adaptadores de corriente del ordenador portátil 
   MICROSOFT Surface PRO 3 Tablet S89S Laptop power adapters
   MICROSOFT Surface PRO 3 Tablet S89S Adattatore PC Portatile 
   MICROSOFT Surface PRO 3 Tablet S89S Laptop Adapter
  MICROSOFT Surface PRO 3 Tablet S89S adapters
  MICROSOFT Surface PRO 3 Tablet S89S Zasilacz
  Surface PRO 3 Tablet S89S Chargeurs/Adaptateur

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :