• Microsoft stoomt all-in-one Surface-pc klaar voor oktober

  Iedere herfst houdt Microsoft een event waar het bedrijf zijn nieuwste hardware onthult. Microsoft heeft tot nu toe niets losgelaten over dit event, maar  Mary Jo Foley van ZDNet.com heeft uit goede bron vernomen dat de conferentie op 26 oktober zal plaatsvinden.

  Het hoogtepunt van de persconferentie van dit jaar zou de Surface Cardinal zijn. Dit toestel is naar alle waarschijnlijkheid een all-in-one Windows 10-product dat je bureau in een studio kan veranderen en zou de consumentenversie voor de Microsoft Surface Hub zijn. Microsoft heeft geen details vrijgegeven over het toestel, maar een patent dat werd aangevraagd in 2015 geeft ons meer inzicht in het product.

  In het patent wordt gesproken over een modulaire computer, waar je de componenten die jij nodig hebt aan kan aansluiten. Dit laat mensen toe om bepaalde onderdelen te vervangen, in plaats van een volledig nieuwe pc te moeten kopen. Het patent werd onder andere geschreven door Tim Escolin, een designer van de Surface-toestellen.

  Tijdens het event zal Microsoft eveneens kleine updates aan bestaande Suface-tablets aankondigen. De onthulling van de Surface Book 2 en Surface Pro 5 zullen daarentegen pas voor volgend jaar zijn. Ook updates aan de Surface 3 en Microsoft Band 2 zijn niet meer voor dit jaar. Microsoft zal waarschijnlijk eveneens Windows-toestellen van andere fabrikanten laten zien tijdens zijn event.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :