• MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet Laptop Adapter

  http://www.batterij-pc.nl/adapter-Pro_3-178196.htm

  MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet Laptop Adapter

  Hoge kwaliteit MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet Laptop Adapter,100% nieuw,12 maanden garantie.

  Merken : MICROSOFT Laptop Adapter 
  Capaciteit : 100-240V 50-60Hz (for worldwide use)
  Voltage : 12V-2.58A 30W 

  partnummers:
  Connecter size: (ref to the picture)
  DC Cable Length: 1.8m

  Compatible with Microsoft Surface Pro 3 Tablet:
  Microsoft Surface Pro 3 Tablet
  Microsoft Surface Pro 3 Windows 8


  modellen:
  NOTE: it only work in Microsoft Surface pro 3 Windows 8 Pro, Does not work for Microsoft Surface 10.6 Windows 8 RT

  MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet Laptop Adapter

  Laptop Adapter geschikt voor de MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet . CE en RoHS gekeurd conform alle Europese richtlijnen voor elektronische onderdelen. Deze MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet adapter is voor 100% geschikt als vervaning van uw originele MICROSOFT Pro_3 adapter. Deze adapter is voorradig en kan direct geleverd worden. Bestelt u op werkdagen voor 18:00, dan wordt de adapter vandaag nog verstuurd en morgen geleverd.

  Deze MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet Laptop Adapter is van hoge kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijs die wij kunnen bieden. Elke adapter in onze webshop is uitvoerig getest volgens onze strenge kwaliteitsrichtlijnen en levert daarom absoluut optimale prestaties. Wij staan voor 100% achter ons product en kunnen daarom 30 dagen "Niet goed, geld terug" aanbieden voor deze MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet adapter.

  Op deze Surface Pro 3 Tablet Laptop Adapter krijgt u 12 maanden garantie. Daarnaast bieden wij een unieke 30 dagen geld-terug garantie: indien u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze altijd terugsturen en uw geld terug krijgen,En neem contact met ons op : info@batterij-pc.nl .

  Tips voor veilig gebruik van uw Surface Pro 3 Tablet Laptop Adapter :

  De volgende tips zijn belangrijk voor veilig gebruik en zorgen voor maximale prestatie van uw adapter :

  • Voorkom deze situatie door het niet mogelijk de adapter te buigen op elk punt in de buurt van de laptop . Waakzaam over dit kan voorkomen , of voor extra veiligheid , kan de kabel worden versterkt met een popsiclestok en tape.

  • De Adapter , gemakkelijk geïdentificeerd als de box in het midden van de stroomkabel kan worden vernietigd door oververhitting . Zorg ervoor dat u te beschermen tegen deze door ervoor te zorgen dat de Adapter niet wordt bedekt of direct naast geplaatst om de laptop . Luchtstroom zal de Adapter afkoelen tot een duurzaam niveau , maar het voorkomen van contact met de lucht zal snel oververhit raken en bak de elektronica in het vak . Voorkom Schade .

  • Er zijn andere middelen van beschadiging van een lichtnetadapter die moeten worden vermeden . Zorg ervoor dat de adapter te gebruiken in veilige plaatsen waar het geen struikelblok vormen . De plotselinge druk toegepast wanneer iemand struikelt over de kabel van de adapter en de laptop kan beschadigen .

  • Bij gebruik van een universele laptop voeding , is het essentieel om de juiste spanning te identificeren . Met behulp van spanning die te laag is kan dwingen de laptop te berusten deels op de batterij . Teveel spanning kan de batterij vernietigen .

  • Net als alle elektronica , power adapters zijn gevoelig voor waterschade en dienovereenkomstig moeten worden beschermd . Wees voorzichtig bij het gebruik van de adapter rond wateren of zelfs drankjes . Contact met te veel water kan schokken of kortsluiting veroorzaken . Een kortsluiting in de kabel kan een stroomstoot die kan zeer schadelijk zijn voor de laptop veroorzaken.

  • Gebruik nooit apparaten in een omgevingstemperatuur van 60° C (140F) of hoger.

  • Zorg dat uw apparaat altijd voldoende mogelijkheid heeft om af te koelen. Dek nooit uw apparaat af en zorg dat ventilatieroosters altijd vrij zijn. Zet een notebook altijd op een stevige vlakke ondergrond. Het is niet aan te raden een notebook op schoot of een stoel of bank neer te zetten.

  Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [VS, Italië, Polen, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan, Rusland]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.

  MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet Adaptadores de corriente del ordenador portátil >> MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet Laptop power adapters>> MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet Adattatore PC Portatile >> MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet Laptop Adapter>>> MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet adapters>>>MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet ノート用ACアダプター>>>MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet Zasilacz>>>зарядные устройства для MICROSOFT Surface Pro 3 Tablet>>>Surface Pro 3 Tablet Chargeurs/Adaptateur

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :