• 'Microsoft werkt aan Surface-desktopcomputer'

  Microsoft zou aan een all-in-one-pc in de Surface-reeks werken. Tot nu toe zijn er enkel laptops en tablets verschenen onder het Surface-merk.
   

  Microsoft zou de all-in-one-pc in het derde kwartaal van dit jaar willen uitbrengen, meldt Digitimes. De geruchten over de ontwikkeling van een Surface-desktopcomputer worden door bronnen van Windows Central bevestigd.

  Bij all-in-one-pc's zit alle hardware in het scherm gebouwd, zoals bijvoorbeeld bij de iMac van Apple. Microsoft zou zijn Surface-pc willen voorzien van een Intel-chip uit de nieuwe Kaby Lake-serie. Die chips zijn naar verwachting pas eind 2016 beschikbaar.

  Volgens de bronnen van Windows Central is de verschijndatum van de Suraface-pc daarom nog onduidelijk. Hoewel er nog geen ontwerp is uitgelekt, meldt Windows Central dat Microsoft voor een 'modern en elegant' ontwerp gaat, gericht op de woonkamer.

  Tot nu toe bracht Microsoft enkel tablets, hybride apparaten en laptops uit onder het Surface-merk. Daarvan is de hybride Surface Pro-lijn het bekendst. Die tablets met aanklikbaar toetsenbord gebruiken snelle laptop-chips.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags :
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :