• Nieuwe 5440mah - 11.1V - Li-ion BATTERIJ RAZER GMS-C60 Blade R2 17.3 Inch

  Door oftewel externe batterij voor je RAZER GMS-C60 te verkrijgen, doe je jezelf en je laptop een groot plezier – je zult geen stopcontacten meer rondom je heen te hoeven zoeken én je laptop zal te allen tijde naar behoren werken. Je kunt eentje helemaal voordelig in onze webwinkel bestellen, en wij hebben een scala aan allerlei uitvoeringen voor jou voorbereid, zodat je iets kunt uitkiezen dat aan jouw eigen behoeftes zal passen.

  BATTERIJ RAZER GMS-C60

  Batterijcapaciteit:5440mah
  Batterijvoltage : 11.1V

  AZER laptop accu > accu RAZER GMS-C60 > ac adapter

  Batterij RAZER GMS-C60

  Dit product is ook bekend als:

  Accu’s Geschikt voor modellen

  Razer Blade R2 17.3 Inch

  We weten het… De batterij van onze laptop gaat niet bijster lang mee. Als je de batterij in topconditie wil houden en je geen zorgen wil maken of die wel het einde van de dag zal halen, dan pas je jouw gewoontes best aan. Hieronder helpen we 4 verrassende tips om je batterij in topconditie te houden.
  Velen onder ons denken dat het schadelijk is voor de batterij om in korte periodes op te laden. We gaan ervan uit dat het beter is om onze laptop pas in te pluggen wanneer de batterij (bijna) volledig leeg is. Maar dit klopt eigenlijk helemaal niet.
  Battery University, gaat in detail in op het feit dat Lithium-ion batterijen in onze laptops gevoelig zijn voor “stress”. Net zoals bij ons mensen is een langdurige blootstelling aan stress ook voor je notebookbatterij schadelijk voor de levensduur.
  Als je de batterij in topconditie wil houden en je geen zorgen wil maken of die wel het einde van de dag zal halen, dan pas je jouw gewoontes best aan. Hieronder helpen we je alvast op weg.
  1. Onmiddellijk uit het stopcontact zodra opgeladen
  Volgens Battery University is het op lange termijn schadelijk voor je GMS-C60 batterij als je die in het stopcontact laat wanneer je laptop volledig opgeladen is, zoals je misschien ’s nachts doet. Zodra je laptop 100% is opgeladen komt de batterij onder een zogenaamde “spanning” te staan als je die niet loskoppelt. Battery University detailleert uitvoerig hoe dit komt op een wetenschappelijke manier, maar ze vatten het ook netjes samen: wanneer volledig opgeladen, haal de laptop dan uit het stopcontact. Vergelijk het met ontspanning voor je spieren na een zware inspanning. Je zou je ongetwijfeld nogal belabberd voelen als je uren non-stop zou trainen
  2. Ga niet voor de volle 100%
  Dat is helemaal niet nodig. Volgens Battery University moeten Li-ion batterijen niet volledig opgeladen worden en is dat zelfs niet aan te raden. In feite is het beter om de RAZER GMS-C60 batterij niet volledig op te laden. Dit klinkt misschien contradictorisch als je een volledige dag wil doorkomen met een opgeladen notebook, maar laad je laptop gerust verschillende keren doorheen de dag op. Dat kan helemaal geen kwaad, integendeel.
  3. Opladen zo vaak je kan
  De GMS-C60 batterij is er veel meer mee gebaat om regelmatig opgeladen te worden doorheen de dag in plaats van een grote oplaadbeurt als de 0% in zicht komt.
  Volgens Battery University is het ideaal om je notebook op te laden als die 10% capaciteit heeft verloren. Dat is uiteraard niet zo handig voor de meeste mensen daarom raden we aan om je laptop in te pluggen telkens je daar de kans toe hebt. Het kan helemaal geen kwaad om meerdere keren per dag aan en af te koppelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de batterij langer en beter presteert, maar houdt de batterijcapaciteit ook hoog doorheen de dag. Bovendien hoef je geen schrik te hebben om bepaalde features niet te gebruiken, denk aan location based services, omdat die te veel van je batterij eisen.
  4. Hou het koel
  De batterij van een laptop is erg gevoelig voor hitte. Het gaat zelfs zover dat fabrikanten vaak aanraden om bepaalde beschermhoesjes te verwijderen tijdens het opladen omdat die hitte vasthouden. Als je merkt dat je laptop warm wordt als je hem oplaadt dan haal je hem best uit zijn beschermhoes voordat je hem begint op te laden.
  Vermijd ook blootstelling aan de warme zomerzon. Dat kan heel eenvoudig door je laptop te bedekken. Dit beschermt de levensduur van je batterij. Als je bovenstaande tips in acht neemt, doe je ongetwijfeld een stuk langer met je GMS-C60 batterij. Hoog tijd dus om het roer om te gooien en enkele mythes overboord te gooien. Succes!

  IT: http://www.ebatteria.it/batteria-razer-GMS-C60-179058.htm
  JP: http://www.hereshop.com/jp/gms-c60-for-razer-blade-r2-17-3-inch.html
  PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/razer-GMS-C60-179021.htm
  DE: http://www.akkusmir.de/razer/GMS-C60-laptop-akku/178763
  FR: http://www.ruebatterie.fr/razer-GMS-C60-batterie-2999.htm
  ES: http://www.portatil-bateria.es/RAZER-GMS-C60-baterias-5440mah-192197.htm
  RU: http://twobattery.com/GMS-C60-battery-RAZER-b1775689.htm

  RAZER GMS-C60 LAPTOP Batterij. Een nieuwe LAPTOP Batterij kan handig zijn, als jouw batterij van je notebook niet meer optimaal werkt, de accu is kapot of je wilt een extra batterij !
  Hier vind je batterijen voor je Dell, Samsung, Acer of andere notebook

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :