• Nieuwe all-in-one van HP heeft vervangbaar scherm

  HP heeft een nieuwe all-in-one aangekondigd, de HP EliteOne 1000 AiO. Die lost het aloude probleem van all-in-one computers op: ze zijn wel erg robuust en netjes, maar eens er toch een component stukgaat, is je machine ten dode opgeschreven. Met de EliteOne kan je het scherm simpelweg vervangen eens het kapot is.

  Bovendien heb je de keuze tussen drie schermen (van eigen merk): een 23,8 inch-scherm met Full HD-paneel, eentje met 4K en een gebogen variant van 34 inch. Het scherm wordt geplaatst op een basisstation waar de meeste van zijn componenten verscholen zitten, zoals opslagruimte, RAM en netwerkapparatuur.

  De vervangmogelijkheden zijn wel niet eindeloos: zo kan je de processor en gpu niet vervangen. HP gebruikt cpu’s van Intel en voegt daar optioneel Optane-cachegeheugen aan toe, wat multitasken een pak eenvoudiger maakt. De startprijs voor de Elite1000 AiO bedraagt 1259 dollar; prijzen in euro zijn nog niet bekend.

  Twee nieuwe laptops

  Daarnaast heeft HP ook twee nieuwe laptops aangekondigd met een zakelijke toets: de HP EliteBook x360 1020 G2 en de HP EliteBook 1040 G4. De x360-hybride upgradet zijn model van vorig jaar, zo heeft het nieuwere model een 13,3 inch-scherm in plaats van een 12,5 inch-exemplaar en een dunner chassis. De topconfiguratie haalt een maximale helderheid van maar liefst 700 nits. De HP EliteBook 1040 G4 daarentegen is een traditionele laptop met 14 inch-scherm op een Full HD of UHD-resolutie. Onder het chassis steekt, in zijn duurste setting, een Intel Core i7-7820HQ-quadcore. Beide nieuwe laptops hebben een startprijs van 1.380 dollar.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : , , ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :