• OnePlus stopt tijdelijk met verkoop van OnePlus 3 in Europa

  OnePlus kondigt aan dat de fabrikant tussen 9 augustus en 12 september geen bestellingen voor de OnePlus 3 vanuit Europa aanneemt. De tijdelijke verkoopstop wordt ingelast omdat de fabrikant niet aan de vraag naar de smartphone kan voldoen.

  Door de verkoop tijdelijk te staken in Europa wil OnePlus de voorraad weer op peil krijgen. Ook zegt OnePlus de productie op te schroeven. Naast 24 Europese landen, waaronder Nederland en België, stopt de verkoop ook tijdelijk in Hong Kong. OnePlus stelt dat het toestel in Europa boven de verwachting presteert wat verkopen betreft.

  Klanten die de OnePlus 3 de afgelopen weken bestelden, zagen de verwachte leverdatum al steeds vooruit schuiven, zegt mede-oprichter Carl Pei op het OnePlus-forum. Het is tot 9 augustus nog mogelijk om een bestelling te plaatsen, maar daarna zal dat ruim een maand niet mogelijk zijn. Voor mensen die op dit moment een bestelling open hebben staan, verandert er niets volgens OnePlus.

  Volgens Pei is de OnePlus 3 de snelst verkopende smartphone van de fabrikant tot nu toe. Het is tevens de eerste smartphone die vanaf de release direct was te bestellen voor iedereen. De eerste twee modellen en de OnePlus X waren aanvankelijk enkel te koop met een invite. Op die manier kon het merk zelf de vraag naar de toestellen controleren, door meer of minder uitnodigingen uit te geven.

  Partager via Gmail Delicious Technorati Yahoo! Google Bookmarks Blogmarks

  Tags Tags : ,
 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :